KLANTENDIENST MEDEWERKER NL/FR TE HEERLEN
manpower
Bree, Belgium
9 dagen geleden

Job Description

In jou rol als klantendienst medewerker verleen jij telefonisch support betreffende het product.

Je zal info verlenen over onder andere het gebruik, foutmeldingen, defecten enzovoort.

Jij bent de expert op gebied van deze vragen en weet problemen te definiëren, de patiënt gerust te stellen en gezamelijk te kijken naar een goede en passende oplossing op kort termijn.

Je functioneert vanuit het hoofdkantoor te Heerlen en hebt de mogelijkheid min. 32uur, max. 40uur te presteren per week.

Client Description

Voor onze klant, het grootste bedrijf ter wereld op het gebied van medische technologie in Heerlen zijn we op zoek naar een klantendienst medewerker NL / FR.

Candidate Profile

Onze ideale kandidaat heeft enige affiniteit of interesse in de medische sector en kan een eerste ervaring voorleggen als klantendienstmedewerker.

Een uitstekende kennis van zowel de Nederlanse als de Franse taal is een vereiste, daar je dagelijks in contact zal komen met Nederlandstalige en Franstalige klanten / patiënten.

Ben je computervaardig (SAP, Excel,werken met 2 schermen, loggen tijdens het bellen...) en ben je geprikkeld door deze vacature-

omschrijving, dan zijn we op zoek naar jou!

Client Offer

De klant geeft je een uitgebreide training over de producten en dienstverlening waardoor jij de klanten van een optimale service kunt voorzien, ook je telefonische vaardigheden worden aangescherpt in deze periode.

We bieden je een professionele, internationale, dynamische en hoogwaardige werkomgeving, waarin persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd en persoonlijke initatieven worden aangemoedingd.

Lijkt deze job je op het lijf geschreven, solliciteer dan snel online, bel ons op 089 32 39 90 of mail naar office.bree manpower.be

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier