DIAGNOSETECHNIEKER | LUXEMERK | AUTOMOTIVE | WERKPLAATS | DAGDIENST
manpower
Brecht, Belgium
9 uur geleden

Job Description

Als Diagnosetechnieker ben je samen met een team van ervaren collega's verantwoordelijk voor het oplossen van storingen, herstellingswerken aan personenwagens van één van de grotere automerken op de markt.

Duitse fabrikant met toptechnologie en innovatie.

Daarnaast word je mee ingeschakeld voor het klein en groot onderhoud van verschillende types van wagens.

Client Description

Manpower Permanent Placement - Technics is de divisie binnen Manpower die gespecialiseerd is in technische profielen. Wij maken er onze doelstelling van om u de interessantste jobs te bieden op maat van uw ervaring en verwachtingen.

Wij dragen graag bij aan uw toekomst. Want uw toekomst, dat is ons objectief!

Voor onze klant met vestiging in Wuustwezel(Noorden van Antwerpen), zijn wij op zoek naar een Diagnosetechnieker met ervaring in Dagdienst :

Candidate Profile

Je beschikt over een hoger technisch diploma richting automechanica, autotechnologie elektromechanica of bent gelijkwaardig door ervaring

Een eerste ervaring als diagnosetechnieker is een pluspunt.

Passie voor auto's en auto-techniek is een must

Je bent een gedreven teamplayer en neemt initiatief.

Je beschikt over een sterke technische bagage richting automechanica en motoren!

Je spreekt vlot Nederlands en kan jezelf uitdrukken in het engels.

Je bent communicatief & Service-minded.

Client Offer

Je krijgt de kans om te sleutelen aan een beter merk in de automobielsector. Daarbij ontvang je meteen een vast contract van onbepaalde duur in functie van je ervaring en competenties alsook maaltijdcheques van 8 euro.

Je komt terecht in een professioneel team in een gedreven familiaal bedrijf met een sterke marktpositie en tal van leuke collega's uit de omgeving.

Interesse in déze job? Solliciteer dan snel en stuur uw CV door naar yana.tilborghs manpower.be of bel me op het nummer 04 73 79 84 89 voor meer informatie!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier