Winkelmanager - Gamma Lokeren
GAMMA Lokeren
Oost-Vlaanderen, Belgium
3 dagen geleden

Omschrijving

Je werkt de strategie uit en je leidt de uitvoering ervan, teneinde vooropgestelde doelen te realiseren. Je beheert de menselijke, financiële en technische middelen van de winkel.

Je leidt en motiveert de werknemers om de vooropgestelde doelstellingen te halen. Je waakt over het imago van de winkel en het bedrijf.

Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent vooral bezig met de opvolging van de werkzaamheden en controle van de taken.

Bovendien ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de strategie en procedures.

Wij vragen

Je genoot bij voorkeur een opleiding in een commerciële richting en je hebt reeds leidinggevende ervaring opgedaan in een winkelomgeving.

Kennis en interesse van de aangeboden producten is zeker meegenomen. Een ervaring in de retail sector is een absoluut pluspunt.

Je hebt verantwoordelijkheidszin, je bent een bemiddelaar en een goede organisator. Je bent inventief, communicatief en je hebt commercieel inzicht.

Zaterdagwerk en variabele werkuren zijn voor jou geen probleem.

Wij bieden

Wij bieden je een afwisselende job met veel verantwoordelijkheden en ruimte voor een persoonlijke toets. Een opleiding "on the job" is voorzien, aangevuld met interne opleidingen van GAMMA.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier