Chauffeur BE Wave-techniek onkruidbestrijding
Krinkels Belgium
Limburg
12 dagen geleden

Je uitdaging? Wij zijn op zoek naar een chauffeur BE voor de regio Limburg. Je zal instaan voor het besturen en het onderhoud van de onkruidbestrijdingsmachine.

De onkruidbestrijdingsmachine is een machine die onkruid op een ecologische manier bestrijdt. Het onkruid sterft af door het te bespuiten met heet water van 98 graden.

Daarnaast steek je ook een handje toe bij de werkzaamheden van je collega’s. Deze taken bestaan uit het snoeien van beplanting, verwijderen van takken en onderhouden van gazons.

Tijdens de winterdienst zorg je voor strooien en sneeuwruimen. Ten slotte verwerk je tuinafval en onderhoud je de machines.

Je profiel : Een specifieke opleiding is niet nodig, maar je werkt graag met groen. Een rijbewijs BE is een must, een bewijs C een extra troef.

Je bent een vroege vogel die graag buiten werkt en de handen uit de mouwen wil steken. Onze mensen hebben aan jou een toffe collega en goede teamwerker.

Je hebt aandacht voor veiligheid, orde en netheid. Je sterke punten : betrouwbaarheid, loyauteit, gedrevenheid, stiptheid, flexibiliteit, mobiliteit en precisie.

Kennis van het Nederlands is vereist. Een VCA-basisveiligheid is een pluspunt, zoniet behaal je het attest binnen de zes maanden.

Je kunt overweg met een kettingschaar, grasmachine, motoculteur, bosmaaier en heggeschaar.

Aanbod en voordelen :

 • Een mooie verloning
 • Stabiel bedrijf
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier