RECRUITMENT CONSULTANT PURCHASING & LOGISTICS HAYS RESPONSE
HAYS
Gent , Belgium
7 dagen geleden

Hays, Recruiting experts worldwide, is een wereldwijde expert op vlak van rekrutering en selectie. Hays Response is de succesvolle subbrand van Hays, die focust op het snel en efficiënt plaatsen van supportprofielen in Finance, Sales, Office en Logistics.

Voor ons team in Gent zijn we op zoek naar een enthousiaste consultant die gebeten is door de dynamische wereld van Aankoop & Logistiek.

In de job van Recruitment Consultant, werk je in een klein en dynamisch team. Samen ga je voor de perfecte match tussen klant en kandidaat.

Je bent dagelijks in contact met je netwerk en steeds op zoek naar snelle opportuniteiten bij topbedrijven in de regio. Je weet de dringende noden van je klant te vertalen in een aantrekkelijke vacature, en schakelt snel om binnen je netwerk de beste oplossing te vinden.

Je screent kandidaten op ervaring, persoonlijkheid en skills met onze dynamische tools. Een goede communicatie, administratie en een snelle evaluatie zijn hier natuurlijk sleutelwoorden.

Je wint als geen ander het vertrouwen van je klant en kandidaat en werkt mee op lange termijn.

The right person can change a business, the right job can change a life !

Bij voorkeur kan je terugblikken op een relevante werkervaring, dit kan ook door stage zijn. Je hebt voeling met logistieke profielen.

Bovendien hou je van commercieel werk en van netwerking. Gedreven door resultaten, streef jij de vooropgestelde objectieven na en breng je samen met je collega’s deze divisie naar de top.

Je bent ambitieus, georganiseerd en bepaalt samen met je collega’s de juiste strategische aanpak om lange termijn relaties aan te knopen.

De consultants van Hays Response worden gekenmerkt door een specifiek DNA . Een natuurlijke nieuwsgierigheid, de passie om mensen snel te doen groeien, de ambitie om dagelijks je doelen te overtreffen en een groeiende expertise door ervaring, interesse of kennis van het vakgebied.

Wil jij jouw carrière en die van anderen een boost geven en je eigen business opbouwen?

Join HAYS Response! Je komt terecht bij een speler op internationaal niveau en in een job die dag na dag voldoening en uitdagingen schenkt.

We bouwen aan je carrière via gerichte praktische trainingen, state of the art-tools en een career path waarin je persoonlijkheid centraal staat.

We bieden een aantrekkelijk salaris aangevuld met individuele commissie, team bonussen en andere extralegale voordelen.

Join the club of experts. Join Hays.

Overtuig onze Talent Recruiter Déborah De Cannière van je motivatie, skills en ambitie door online te solliciteren!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier