Commercial Forwarding Specialist
Stroom Recruitment
Limburg, Be
10 dagen geleden

Job Description

Enerzijds willen ze iemand aantrekken die zich richt op ocean freight, maar dan specifiek op de FMCG market, een markt waarin ze uitblinken.

Doel is om vanuit de ocean freight basis klanten aan te trekken waarvoor ze de volledige logistieke keten kunnen opbouwen (voor, na transport, lucht,air, ocean, road & value added logistics).

Dit maakt het interessant voor deze accountmanager / business developer.

Anderzijds willen ze ook een manager profiel aantrekken die zowel operationeel als commercieel (50-50) de lead kan nemen voor de container transport activiteiten van het bedrijf.

Doel is om een gezonde commerciële bril op te zetten richting verladers en expediteurs én om het team te coachen naar meer output met minder input (lees : efficiency)!

Requirements

 • Body is het sleutelwoord. We zoeken geen top managers die het allemaal al 10x gedaan hebben maar wel mensen die goesting, kennis van zaken en de wil hebben om er iets van de te maken.
 • Goede communicator : vandaag met een expediteur in de Antwerpse haven, morgen met een CEO van een chemisch bedrijf, maar net zo goed intern management by example.
 • Talen : NL EN FR DU ->
 • niet perfect maar goed ter taal moet u toch zijn; we werken per slot van rekening in een Europese context

 • Locaties : Antwerpen & Kempen
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier