Gezocht: Administratieve duizendpoot!
11.11.11
Gent
40 dagen geleden

Oxfam-Wereldwinkels is één van de belangrijkste organisaties voor eerlijke handel in België. Het is een vrijwilligersbeweging die ijvert voor een rechtvaardige wereldhandel en voor ieders recht op een menswaardig leven.

De organisatie doet dit via educatie, lobbywerk en met de verkoop van producten van eerlijke handel.

Oxfam-Wereldwinkel Gent-centrum is gelegen in Lammerstraat 16 te Gent en is op zoek naar een

Taakomschrijving

 • Je helpt bij de uitvoering van verschillende administratieve taken zoals klasseren, gegevens ingeven in kassaprogramma, prijskaartjes maken, contactenlijst updaten, producten bestellen
 • Profiel

 • Je bent geïnteresseerd in de thema’s waar wij rond werken .
 • Je bent administratief nauwkeurig en kan vlot met de computer werken.
 • Je kan zelfstandig én in teamverband werken.
 • Aanbod

  Naast een leuke manier om een steentje bij te dragen aan een meer rechtvaardige wereldhandel, kom je terecht binnen een dynamisch groep van enthousiaste vrijwilligers.

  Wij organiseren maandelijks een bijeenkomst (onze MéMé) met onze vrijwilligers en twee dagen per jaar een heuse medewerkersdag of Me-

  dag! Daarnaast bieden we je tal van mogelijkheden om je verder te ontplooien.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier