Hoofd Tekenkamer/BIM-coördinator
TALBOOM Group
A. Meersmansdreef, Puurs, Bélgica
40 dagen geleden

Functie

Als hoofd van de tekenkamer leid je de ontwerptekenaars naar een nieuw tijdperk, nl het Revit tijdperk, het BIM tijdperk.

Je stelt procedures op en optimaliseert deze ter garantie van de kwaliteit van de tekenkamer. Je werkt een lange termijn strategie uit en onderneemt de nodige acties om deze te implementeren.

Je toetst de modellen op vlak van consistentie, signaleert tegenstrijdigheden, gaat pro-actief op zoek naar verbeteringen en implementeert deze om zo een goede werking te kunnen garanderen.

Als BIM-coördinator ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van de BIM-methodologie binnen het bedrijf.

Je geeft opleiding en advies en stuurt je collega’s bij waar nodig. Je speelt een cruciale rol in het communicatiemodel (zowel intern als extern) om specifieke noden en behoeften te detecteren en te verwerken in concrete processen en bent het aanspreekpunt voor alle betrokkenen wanneer ze met vragen of onduidelijkheden zitten.

Profiel

Je bent in het bezit van een diploma Master of Bachelor in de Bouwkunde / Architectuur en hebt ongeveer een 5-tal jaren ervaring in een gelijkaardige functie als verantwoordelijke van een tekenkamer.

Je hebt zeer goede kennis van AutoCad en Revit niet alleen als gebruiker maar ook als administrator . Je hebt ervaring met het opzetten van Revit Architecture en weet hoe deze systemen te implementeren in een werkomgeving.

Je bent vertrouwd met de implementatie van BIM-methodologie en de impact ervan op de organisatie. Je hebt ervaring met de implementatie van MEP in de Revit-

omgeving. Om deze processen te sturen heb je natuurlijk voldoende kennis van de verschillende disciplines in de bouw (technieken, infrastructuur, stabiliteit, ).

Je hebt goede people management skills en bent zeer communicatief. Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands en daarnaast een goede kennis van de Franse en de Engelse taal. Vaardigheden

 • Uitstekende kennis van Revit en Autocad
 • Kennis van andere BIM-gerelateerde software zoals Tekla, Navisworks,
 • Kennis van MEP implementatie
 • Inzicht in Datamanagement en kennis van de verschillende uitwisselingsformaten (mogelijkheden / voordelen / beperkingen)
 • Goed inzicht in technieken (HVAC, Elek, ), infrastructuur (wegenis & riolering), bouw en stabiliteit
 • Kennis mbt archiveringsprocessen van plannen
 • Aanbod

  Wij bieden u : Een boeiende job met concrete doorgroeimogelijkheden zowel naar technische expertise als naar project management toe, ondersteund door interne en externe opleidingen.

  Een competitief salarispakket, gerelateerd aan ervaring en opleiding. Je geniet van de voordelen om te werken in een dynamische groep binnen een sterk bedrijf met familiaal karakter gesitueerd in een landelijk groen kader.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier