Kerncentrale Doel - Eindewerkstage : Onderzoek meteorologische meetketens
ENGIE
Belgium, Flanders , East Flanders
6 dagen geleden

ENGIE Electrabel is de marktleider voor energie in België. De onderneming maakt deel uit van ENGIE, een wereldspeler op het vlak van elektriciteit, aardgas en energiediensten.

Bij ENGIE Electrabel krijg je de kans om door te groeien en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Welke opleiding je ook hebt genoten, bij ons gaat een wereld van mogelijkheden voor je open.

In België bekleedt ENGIE Electrabel een unieke positie omdat onze portefeuille uit alle energievormen bestaat : windenergie, bio-

energie, aardgas, kernenergie, gecombineerde oplossingen Onze medewerkers in de productieactiviteiten zorgen ervoor dat ENGIE Electrabel haar sterke reputatie als elektriciteitsproducent behoudt.

Dankzij hun talent, knowhow en inzet helpen ze de technische en technologische troeven van ons productiepark verder uit te bouwen.

Situering en probleemstelling

Indien een atmosferische radiologische lozing zou plaatsvinden, moet op een efficiënte (snelle, betrouwbare, nauwkeurige) wijze de omvang van de lozing en de invloed op de omgeving (publiek) kunnen geëvalueerd worden.

Hiervoor zijn op Kerncentrale Doel meteorologische meetketens geïnstalleerd die als basis dienen voor een verspreidingsmodel waarmee de nodige acties bepaald kunnen worden.

Doelstellingen De stage houdt een onderzoek in voor optimalisatie van deze meetketens, van sensor tot recorder.

 • Je volgt een professionele bacheloropleiding in één van volgende richtingen : Meet - en regeltechnieken, Elekctriciteit, Elektromechanica, met kennis van meteorologische sensoren (windrichting, temperatuur) en PLC - Siemens S7
 • je zal werkzaam zijn in de Kerncentrale te Doel
 • mogelijke stageperiode : voorjaar 2019
 • Jouw HR contactpersoon : Nadine Verhoeven - +32473840164 of nadine.verhoeven engie.com Plaats van tewerkstelling : ENGIE Electrabel-

  Kerncentrale Doel -Scheldemolenstraat, Haven 1800 - 9130 Doel

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier