HR PLANNER
manpower
Zaventem, Belgium
5 dagen geleden

Job Description

Als recruitment planner ben je verantwoordelijk voor het beheren van de agenda van de recruitment consulenten. Jij bent het eerste aanpreekpunt voor al de potentiële kandidaten en onze recruiteringspartners.

Zo zal je onder andere verantwoordelijk zijn voor het inplannen van de selectiedagen en interviews, en dit voor al de verschillende consulenten.

Client Description

Voor onze klant, een topspeler in de financiële & auditing sector, gelegen te Zaventem zoeken wij een planner voor de recruitment afdeling.

Candidate Profile

Ben je 3-talig (NL, FR & ENG)? Heb je een bachelor diploma of een gelijkwaardige ervaring? Ben je organisatorisch sterk en is het maken van planningen geen enkel probleem voor jou! Ben je op zoek naar een uitdagende job in de HR-sector?

Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

Client Offer

Onze klant biedt je een tijdelijke contract met de optie op een vast contract. Je loon is in verhouding tot je ervaring en wordt aangevuld met verschillende extralegale voordelen.

Verder kan je binnen dit bedrijf deelnemen aan verschillende opleidingen en heb je ook potentiële doorgroeimogelijkheden.

Interesse? Stuur je CV naar office.zaventem manpower.be of bel voor meer informatie 02 / 709 09 70!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier