SAP MM consultant
Computer Futures
Zottegem, East Flanders
30 dagen geleden

SAP MM business analyst

Voor een bedrijf nabij Zottegem ben ik op zoek naar een interne SAP MM expert. Je zal binnen het SAP team instaan voor SAP MM als business analyst maar neemt ook wat project management taken op je.

Je zit samen met de business om de business requirements te verzamelen, zet deze om in functionele specificaties, voert configuraties uit, testing & opvolging.

Je werkt nauw samen met de super user die zorgen voor een goede support.

Je bent het aanspreekpunt voor de logistieke afdeling inzake de SAP MM applicatie en je bent bereidt om andere modules ook te leren kennis, mits training van deze werkgever.

Je analyseert de logistieke business processen en de supply chain.

Om hun SAP team verder uit te breiden en om de projecten te ondersteunen is men op zoek naar een business Analyst SAP MM.

Profiel :

 • Bachelor / Master in informatica, business engineering
 • Minimum 7 jaar ervaring met het implementeren van SAP MM
 • Je hebt professionele ervaring binnen het analyseren van bedrijfsprocessen
 • Je hebt ervaring in volledige A-Z projecten (blueprint, testen, opleiding geven & support)
 • Aanbod

  Een interessante functie met grote verantwoordelijkheid binnen een ruim IT departement.

  Je kan de volledige cirkel van SAP implementatie doorlopen. Je wordt expert binnen de SAP MM module. Je komt bij een interessant bedrijf met nog veel potentieel terecht.

  Daarnaast wordt voor de interne functie een pakket met wagen voorzien.

  CALL TO ACTION Wil je een stap vooruit zetten in je carrière, dan kan dit wel een interessante opportuniteit voor je zijn.

  Wil je wat meer weten stuur je CV naar Sophie Phillips via het emailadres s.phillips(at)computerfutures.be . Liggen je interesses eerder in een andere functie als functioneel, business analist (SAP, CRM,.

 • of IT management mag je me dit zeker ook altijd laten weten.
 • Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier