Storingstechnieker met zin in uitdaging en zelfstandigheid - HOOG LOON
manpower
Erpe-Mere, Belgium
1 dag geleden

Job Description

Als storingstechnieker ben je verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van een geautomatiseerd en uitgebreid machinepark.

Daarnaast ben je ook de persoon om de en verschillende randapparatuur waaronder verwarmings-, stoom- en koelinstallaties, ovens, etc. te onderhouden.

Je bent verantwoordelijk voor 2 of 3 productielijnen. Elke morgen heb je eerst meeting met de lijnverantwoordelijke van de productie om de prioriteiten, etc. te bespreken.

Daarnaast ben je als storingstechnieker ook gedeeltelijk verantwoordelijk voor de micro werkvoorbereiding. Voor bepaalde werkzaamheden zal je eerst vaststellingen doen om ze daarna te delegeren en op te volgen.

Wij zoeken (m / v)

Storingstechnieker op zoek naar uitdaging (Dag of 2ploegen) - VAST contract

Manpower Permanent Placement is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij bieden young potentials en ervaren professionals een nieuwe wending in hun carrière.

Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan onder een onmiddellijk vast contract.

Voor één van onze topklanten, een innovatieve en mensgerichte firma zijn we op zoek naar een Technieker met Ambitie.

Candidate Profile

U volgde met succes een technische opleiding (bv. elektronica, elektriciteit of elektromechanica) en / of je hebt een sterke en aantoonbare interesse of affiniteit met mechanica, techniek en elektriciteit.

Je bent een technieker die graag met zijn collega's overlegd om samen problemen te kunnen oplossen. Daarnaast ben je een persoon die ook zelfstandig te werk kan gaan.

Je staat ook in om continu te zoeken naar verbeteringsprocessen en je neemt hierin graag zelf initiatief. We zoeken iemand die creatief is en die graag samen met het team samenzit om bepaalde zaken zoals verbeteringsvoorstellen te bespreken.

Je komt terecht in een hecht team onder leiding van Filip.

Client Offer

Je komt terecht bij een firma die sterk aan het groeien is op nationaal en internationaal vlak. Je zal deel uitmaken van een hecht Team waar Filip jou met plezier onder zijn hoede zal nemen.

Er heerst een goede werksfeer met directe en open communicatie. Je komt terecht in een werkomgeving met veel opleidings-

en doorgroeimogelijkheden. De productieomgeving is het Walhalla voor techniekers. We bieden een heel aantrekkelijk salaris pakket met de mogelijkheid om na een jaar een bedrijfswagen aan te verkrijgen.

Ben jij klaar voor deze stap?

Contacteer me op 0485 67 60 46 of stuur je CV naar lothar.devos manpower.be

Technieker - Storingstechnieker - Technieker - Storingstechnieker

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier