Orderbegeleider
11.11.11
Eeklo
35 dagen geleden

Groep Nevelland is een unieke samenwerking tussen 2 maatwerkbedrijven en een moderne drukkerij, waar mens en milieu gekoppeld zijn aan sociaal ondernemerschap.

Hierbij zijn dagelijks een 300 medewerkers actief in onze verschillende vestigingen, die allemaal gelegen zijn in de regio Gent - Eeklo.

Momenteel zoekt Maatwerkbedrijf Nevelland te Drongen ter vervanging een :

Functieomschrijving

De kerntaak van een orderbegeleider van Nevelland vzw is een kwalitatieve en tijdige afwerking bekomen van de diverse opdrachten en dit op een economische rendabele manier.

U beheert de dossiers van een u toegewezen klantenpakket. U bepaalt in overleg met uw collega-orderbegeleiders de werkplanning en in welk tijdsbestek er met hoeveel werknemers en middelen een opdracht wordt uitgevoerd.

U bewaakt nauwgezet de voortgang en de kwaliteit van de activiteiten en u kan bijsturen waar nodig. U verwerkt de orders in het bedrijfseigen ERP-

programma. U bent klankbord tussen de klant en de werkplaats. U werkt op een constructieve manier mee aan de samenwerking binnen het team.

Functievereisten

 • U heeft affiniteit met de diverse problematieken van de doelgroepmedewerkers.
 • U heeft een goede algemene PC-kennis.
 • U werkt zeer nauwkeurig en georganiseerd en bewaart een goed overzicht bij een gediversifieerd takenpakket.
 • U bent van nature stressbestendig.
 • U bent contactvaardig, zowel naar klanten (Nederlands en Frans) als naar de medewerkers toe.
 • U heeft een bewezen ervaring in een gelijkaardige functie.
 • U bent minstens in het bezit van een diploma professioneel bachelor of bent gelijkwaardig door ervaring.
 • U bent heel correct in het verwerken van cijfers (offertes, facturatie, ).
 • Aanbod

  Als medewerker in een maatwerkbedrijf draagt u, rechtstreeks of onrechtstreeks, bij aan een duurzame, begeleide tewerkstelling van personen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

  Hierbij kunt u niet alleen uw jobtechnische en organisatorische competenties inzetten, ook op uw sociaal engagement wordt beroep gedaan.

  Nevelland biedt een voltijdse vervangingsovereenkomst met startdatum 18 juni 2018 tot vermoedelijk 21 december 2018

  Interesse ?

  Stuur uw CV en motivatiebrief elektronisch door naar :

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier