Group Supply Chain Manager
Stroom Recruitment
Kempen, BE
8 dagen geleden

Job Description

In eerste instantie zal het zaak zijn om de huidige bedrijfswerkwijze te leren kennen door een diepe duik te nemen in de verschillende Europese plants vooraleer zaken te beginnen standaardiseren en wijzigen.

Plant visits en zelfs ad interim supply chain opdrachten voor enkele weken in het buitenland behoren hier tot de opties.

Je moet de nodige buy in creëren bij alle interne en externe stakeholders die zich op de lijn order entry tot en met invoicing bevinden.

Het bedrijf heeft zijn eigen ERP systeem ontwikkeld en alle plants dienen zich hierop aan te sluiten; functionele interfacing en supply chain integratie met klanten en leveranciers is het doel (bv collaborative planning focus!).

Requirements

We zoeken iemand die conceptueel sterk staat een procesdenker maar niet een pur sang consultant profiel heeft. Pragmatiek en hands on mentaliteit zijn minstens even belangrijk in deze maak industrie.

Klanten zijn vaak multinationals met een groot eisenlijstje die overtuigd moeten worden om hun manier van werken aan te sluiten op onze supply chain.

Hier moet je goed op kunnen inspelen. Waar ligt de win-win’?

 • 10 jaar brede supply chain management ervaring is toch een minimum : ERP systemen, voeling met de verschillende logistieke domeinen en in het bijzonder productie, demand & supply planning, continuous improvement approach, KPI dashboarding
 • People management skills : communicator, diplomaat, iemand die met alle lagen en divisies van een bedrijf door de deur kan (van de Kempen tot Parijs)
 • Master diploma wenselijk / Engels een must
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier