TECHNISCH SERVICE COÖRDINATOR | WARMTEKRACHTINSTALLATIES
manpower
Malle, Belgium
10 dagen geleden

Job Description

Als Service Coördinator ben je verantwoordelijk voor de operationele werkzaamheden van de servicedivisie. In uw rol als coördinator stuur je dagelijks 13 buiten-

en 3 binnendienst-techniekers aan. Zij verzorgen preventief, curatief onderhoud, revisies en het oplossen van storingen.

Als service coördinator ga je ervoor zorgen dat de servicemeldingen geanalyseerd worden, voorbereid zijn door jou en opgevolgd worden door uw team.

Bijkomend bewaak je de planning en kosten en registreer je alles in het systeem. Je vindt uw uitdaging in het motiveren van je team en alles vlekkeloos laten verlopen met als resultaat een tevreden klant.

Je werkt voornamelijk vanuit de vestiging in Malle en ben je flexibel naar verplaatsingen toe.

Client Description

Manpower Permanent Placement (onderdeel van ManpowerGroup) is een vaste waarde binnen de werving- en selectiewereld.

 • Onze klant , actief in hoogstaande speler in warmte-en krachtinstallaties, zijn wij op zoek naar een (m / v) Service Coördinator in dagdienst voor de vestiging in Malle;
 • Candidate Profile

  Als Service coördinator beschik je over een sterke technische achtergrond met bachelor werk- en denkniveau. Voor deze functie zijn wij op zoek naar een communicatief en stressbestendig persoon.

  Daarnaast ben je probleemoplossend, analytisch en klantgericht. Je bouwt graag goede relaties op met je klanten en motiveert je team om de kwaliteit af te leveren waarvoor de organisatie staat.

  Je spreekt vlot Nederlands en Engels. Je bent een hands-on persoon en flexibel naar verplaatsingen toe.

  Client Offer

  Je komt terecht in een job met grote mate van zelfstandigheid en technisch interessante werkomgeving. In uw rol als coördinator kom je zowel in contact met eigen medewerkers, alle afdelingen alsook de klanten en leveranciers.

  In de sector zijn zij een sterke speler, gegroeid vanuit een familiebedrijf en ondertussen sinds enkele jaren behoren zij tot een grote groep uit NL.

  Je start onmiddellijk met een vast contract van onbepaalde duur, competitief salarispakket en een persoonlijk ontwikkelingstraject ifv. ervaring.

  Interesse?

  Stuur dan uw CV naar yana.tilborghs manpower.be of bel op het nummer 03 / 217.97.20 voor meer informatie.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier