Zelfstandig Academisch Personeel
Vrije Universiteit Brussel
Brussel, Belgium
15 dagen geleden

De onderwijsopdracht betreft :

Het superviseren en beoordelen van de bachelorproeven en stages van de vakgroep computerwetenschappen in samenwerking met andere leden van de vakgroep.

Onderzoek

Van de kandidaat wordt verwacht dat hij / zij zal bijdragen tot het onderzoek van de onderzoeksgroep WISE (wise.vub.ac.be) van de vakgroep computerwetenschappen.

Dit kan in de vorm van het begeleiden van Ph.D. en M.Sc. studenten, actieve deelname aan het bestaande onderzoek en / of het opzetten van en het zoeken naar financiering voor nieuwe onderzoeksprojecten.

Diplomavereiste

Doctoraat in de Computerwetenschappen.

Academische merites en deskundigheid

 • De kandidaat moet passen bij de onderzoek cultuur van WISE (http : / / wise.vub.ac.be). WISE legt een sterke nadruk op conceptueel modelleren;
 • ontwerptechnieken en methoden voor het ontwikkelen van systemen; dataopslag, beheer, en analyse; en op de bruikbaarheid van systemen door eindgebruikers.

  De kandidaat beschikt over een uitstekend academisch dossier en een excellent publicatierecord.

  Bijkomende informatie

  Van de kandidaat wordt verwacht de onderwijsvisie van de universiteit te onderschrijven (integrale tekst te raadplegen op de website van de universiteit).

  Algemeen

  Vrouwelijke kandidaten worden in het bijzonder aangemoedigd om zich kandidaat te stellen.

  Elke eerste aanstelling is mede afhankelijk van het met gunstig gevolg doceren van een proefles.

  Leden van het academisch personeel die als titularis belast zijn met een onderwijsopdracht moeten de vereiste kennis van de onderwijstaal van desbetreffende opleidingsonderdelen kunnen aantonen.

  Voorbeeld : wanneer een opleidingsonderdeel in het Engels onderwezen wordt dient de kandidaat te beschikken over het vereiste kwalificatiegetuigschrift.

  Aanbod

  De vakgroep computerwetenschappen (cw.vub.ac.be) van de Vrije Universiteit Brussel is een stimulerende onderzoek omgeving.

  De onderzoeksgroepen van de vakgroep zijn geclusterd in drie gebieden : artificiële intelligentie, software en programmeertaal engineering, en web-

  en informatiesystemen. De vakgroep telt meer dan 80 onderzoekers waaronder 11 voltijdse professoren, diverse deeltijdse professoren en 20 post doctorale onderzoekers.

  De vakgroep is de hoofdverantwoordelijke voor de bachelor en master programma's in computerwetenschappen en informatica met ongeveer 200 studenten.

  De vakgroep computerwetenschappen bevindt zich op de campus Etterbeek.

  Als werknemer van de Vrije Universiteit Brussel beweeg je je dagelijks in een dynamische, diverse en veeltalige omgeving.

  Onze campussen zijn allebei gelegen in het midden van een groene oase aan de rand van het centrum van de hoofdstad van Vlaanderen, België en Europa.

  Dat centrum, met al zijn mogelijkheden, bereik je met het openbaar vervoer in minder dan een halfuur.

  In functie van je ervaring en je academische merites ontvang je een salaris in een van de barema’s die door de overheid worden vastgelegd.

  Standaard hoort daar een hospitalisatieverzekering en het kosteloos gebruik van het openbaar vervoer voor woon-werkverkeer bij.

  Fiets je liever naar je werk, dan staat daar ook een vergoeding tegenover. Op beide campussen staan uitgebreide sportaccommodaties tot je beschikking en een kinderdagverblijf bevindt zich op wandelafstand.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op 'Doorgaan' te klikken, ga ik akkoord met de privacy & voorwaarden van neuvoo en ga ik akkoord met het ontvangen van relevante e-mailtaakwaarschuwingen. (op elk moment annuleren) Kijk hier
  voortzetten
  Aanvraagformulier