Hoofdtechnieker elektrisch onderhoud dagwerk - Vast contract
manpower
Roeselare, Belgium
4 dagen geleden

Job Description

Als hoofdtechnieker kom je terecht in een technisch team bestaande uit een maintenance manager, 3 mecaniciens en één jonge industriële elektricien.

Door je ervaring zal je enerzijds deze jonge technieker aansturen en samen in staan voor het goed functioneren van de elektrische installaties (hoogspanningskasten, spuitinstallaties, transportsystemen, etc.

Hierbij zal je zowel preventieve als acute storingen oplossen gaande van sensoren, PLC's updaten, routers en informatica systemen, ventielen, motoren, etc.

vervangen of herstellen. Samen met de maintenance manager werk je mee aan digitalisering binnen productie en automatisatieprojecten en rapporteer je dagelijks aan hem.

Tot slot ondersteun je externe techniekers binnen de productiesite en volg je hun interventies op.

Client Description

Manpower Permanent Placement is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière.

Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan met bij opstart een vast contract.

Voor onze klant gelegen in de regio van Roeselare actief naar recyclage en reiniging zijn wij op zoek naar een ervaren technieker / hoofdtechnieker die samen met het vernieuwde maintenance team automatisatie projecten wil uitbouwen en realiseren.

Candidate Profile

De hoofdtechnieker waar wij naar op zoek zijn is hands-on, heeft werkervaring als onderhoudselektricien en wil meewerken aan digitalisatie-

en automatisatieprojecten. Bij voorkeur heb je een technische bachelor optie elektromechanica, elektriciteit, elektronica of ben je gelijkwaardig door ervaring.

Hierdoor kan je elektrische schema's tekenen (e-plan) en storingen uitlezen via siemens S5 en S7. Als persoon ben je niet bang om de handen vuil te maken, ben je communicatief, nauwkeurig en hou je ervan mensen op te leren en te ondersteunen.

Client Offer

Naast een technisch uitdagende functie met verantwoordlelijk en ruimte voor eigen initiatieven krijg je ook onmiddellijk een vast contract bij een moderne sterke KMO.

Hierbij krijg je een aantrekkelijk verloningspakket aangevuld met cao 90 die extra premies kan opleveren.

Ben jij de technieker waar wij naar op zoek zijn? Bezorg je CV aan tycho.paepe manpower.be of contacteer mij op 0472 42 59 69.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier