POLYVALENTE ARBEIDER
manpower
Westrozebeke, Belgium
13 dagen geleden

Job Description

Als polyvalente arbeider ben je verantwoordelijk voor het inspringen op verschillende afdelingen bij drukke momenten. Dit kan gaan van het inspringen in de snijzaal, verpakking, magazijn, etc.

Client Description

Voor een grote speler in de vleessector ben ik op zoek naar een polyvalente arbeider (m / v).

Candidate Profile

Voor deze functie als polyvalente arbeider ben ik op zoek naar volgend profiel :

Je bent bereid om te starten om 5u tot het einde van het werk. Je kan flexibel te werk gaan en werkt graag in teamverband.

Heb je al een eerste ervaring in een slachthuis of binnen een vleesverwerkend bedrijf, is een pluspunt. Je kan uw eigen vevoer regelen want de firma is niet bereikbaar met het openbaar vervoer.

Client Offer

Onze klant biedt een gevarieerde functie aan in een groeiend, familiaal bedrijf. Na een positieve interimperiode maakt u kans op een vast contract.

U komt terecht in een enthousiast en dynamisch team. U geniet van een mooi loonpakket.

Is deze functie als polyvalente arbeider echt iets voor u? Stuur uw cv naar office.roeselare manpower.be t.a.v. Julie De Kerpel of bel 051 25 31 70.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier