MONTEUR
manpower
Kortrijk, Belgium
3 dagen geleden

Job Description

Je bent verantwoordelijk voor de montage van mechanische onderdelen. Dit zowel in het atelier als op locatie bij de klanten.

Je staat stil bij potentiele risico's en gaat na of deze voldoende zijn beheerst voor de aanvang van de werkzaamheden. Je zorgt voor een vlotte en correcte oplevering.

Client Description

Voor onze gekende klant, een vooraanstaand bedrijf in zijn sector zijn we op zoek naar een MONTEUR in de regio van Kortrijk.

Candidate Profile

Bij voorkeur ben je in het bezit van een A2 diploma in een technische richting en heb je reeds een eerste werkervaring achter de rug.

Je bezit een goed mechanisch inzicht en kan technische tekeningen lezen. Je bent gemotiveerd, zeer flexibel ingesteld, een teamplayer en hebt een verantwoordelijkheidsgevoel!

Client Offer

Je komt terecht in een moderne werkomgeving waar de werknemer centraal staat. Je ontvangt een marktconform loon en extra legale voordelen.

Ben jij de kandidaat die we zoeken? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop of bezorg ons jouw kandidatuur via sourcing manpower.be!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier