Procesingenieur extrusie rubber
Robert Bosch GmbH
Tienen
37 dagen geleden

Jouw bijdrage aan iets groots

Je verbetert continu de output en kwaliteit van onze extrusie-installaties die rubber produceren voor onze ruitenwissers.

De productie omvat ook het snijden en coaten van onze rubber. Je werkt mee aan industrie 4.0 : het online monitoren van onze machines.

Je werkt mee aan de invoering van nieuwe productvarianten en van volledig nieuwe producten. Je brengt het gehele productieproces in kaart en identificeert verbeteringspotentieel aan de hand van het Bosch Productie Systeem.

Je neemt de projectleiding op van de verbeteringsprojecten die hieruit voortvloeien. Je optimaliseert de bestaande technologie door te sleutelen aan parameters en instellingen.

Je analyseert ook de behoefte aan nieuwe productietechnologie. Je begeleidt zelfstandig de introductie hiervan. Je werkt samen met andere ingenieurs voor de grote technologieprojecten.

Je ondersteunt de productieteams en technici zodat ze hun doelstellingen halen. Je onderzoekt klantenklachten en neemt maatregelen met 8D, FMEA en Problem Solving.

Je ondersteunt interne en externe audits, klantenbezoeken, enz.

Wat jou onderscheidt

Je bent een burgerlijk of industrieel ingenieur met gedegen kennis in elektromechanica, met name elektrotechniek, regel-

en besturingstechniek. Specifieke bijkomende kennis van kunststof- of rubberbewerking is een voordeel. Ervaring als procesingenieur in een productie omgeving maakt jou tot een topkandidaat.

Je hebt bewezen een goed communicator, coördinator en motivator te zijn. Je denkt afdelingsoverschrijdend en hecht belang aan veiligheid, kwaliteit en kosten.

Je bent flexibel en je werkt methodisch en nauwkeurig. Je spreekt Nederlands (belangrijk voor de communicatie met de werkvloer). Jouw kennis van het

Jouw toekomstige werklocatie biedt jou

Robert Bosch Produktie NV biedt jou een internationale werkomgeving bij een toonaangevende automobielleverancier, een filevrije en goed bereikbare werkplek en een attractief salarispakket inclusief extra-

legale voordelen. Bij ons krijg je heel wat opleidings- en ontplooiingsmogelijkheden, bv. een gedegen opleiding in industrialisatie-

en continuous improvement methodieken.

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier