Assistent Teamleider Crossdock
AGO Jobs & HR
Mechelen, Antwerpen, BE
18 dagen geleden
source : Jobat

Voor een logistiek bedrijf te Kampenhout zoeken wij een Assistent Teamleider Crossdock (2 ploegen) : Wat houdt de functie in?

Als Assistent Teamleider Crossdock bent u verantwoordelijk voor het aansturen, controleren en ontwikkelen van een 10tal magazijniers.

Daarnaast behoren tot uw taken : Zorgen voor een goede planning van de activiteiten zodoende dat de goederen op tijd gelost & geladen worden.

Het opleiden, begeleiden en beoordelen van medewerkers, interim medewerkers, studenten. Zorgen voor een optimale inzet van de magazijniers.

Creëren van optimale en veilige arbeidsomstandigheden. Signaleren van knelpunten in werkprocessen. De naleving van de ADR-

regelgeving op de werkvloer controleren. Contact onderhouden en verbetervoorstellen bespreken met de teamleiders. Meewerken op de werkvloer, indien nodig.

Zorg dragen voor een propere en nette werkvloer / crossdock. Voorbeeldfunctie richting de magazijniers.

Wat vragen zij van u?Naast de noodzakelijke vakinhoudelijke bagage beschikt u over de talenten en vaardigheden die passen bij deze rol.

U bent een gedreven en ambitieuze specialist met een passie voor logistiek. U bent toe aan werken bij een topclub. U bloeit op bij een echte uitdaging.

U kent de branche goed en door uw kennis en ruime ervaring bent u in staat om de gewenste groei te realiseren.Verder heeft u / bent u : Kennis van de Nederlandse en Franse taal in woord en geschrift.

Notie van de Engelse taal, notie van de Duitse taal is een pluspunt. Ervaring in gelijkwaardige functie is een pluspunt.

Inzicht in Crossdock werkzaamheden. Leidinggevende vaardigheden. Stressbestendig. Nauwkeurig. Veiligheidsbewust bij het werken met een hef-

reachtruck en de diverse goederen. Flexibel om te werken in wisselende diensten (6u-14u en 14u-22u). Draagt orde & netheid hoog in het vaandel.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier