Stageplaats (m/v)
DATALINE SOLUTIONS
Loppem, Belgium
29 dagen geleden

Functie

Studenten kunnen in het kader van hun opleiding een relevante en onbetaalde stage lopen bij Dataline Solutions.

We mikken op een zo divers mogelijk segment uit het opleidingslandschap : hoger onderwijs lange of korte type, universitair onderwijs en speciale ICT-opleidingen.

Het uitgangspunt is dat de stage voor alle partijen interessant en relevant moet zijn. De stagiair loopt bijvoorbeeld enkele maanden of meerdere dagen per week stage.

Uit ervaring weten we dat stages met een doorlooptijd van minstens 8 weken het meeste rendement opleveren voor beide partijen.

Profiel

Dataline Solutions zoekt stagiairs in verschillende domeinen.

Aanbod

Op zoek naar een stageplaats? Schrijf je in voor deze vacature, omschrijf je motivatie en voeg je cv toe. Omschrijf je stageopdracht en je verwachtingen.

Geef ook de begin- en einddatum van de stage en de duurtijd door.

De stagebegeleider van de onderwijsinstelling maakt, samen met de leerling of student, de nodige afspraken met Dataline Solutions over de opdracht, de beoogde resultaten, de begeleiding en de evaluatie.

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier