Mechanisch technieker sterk familie bedrijff - Vast contract
manpower
Roeselare, Belgium
10 dagen geleden

Job Description

Als enige technieker binnen de firma draag je de verantwoordelijkheid over gans het machinepark, hierbij ga je preventief en acuut onderhoud doen aan CNC machines, lasposten, slijptoestellen, handgereedschap, en los je allerhande klusjes op binnen het bedrijf.

Waar nodig ga je ook stukken reviseren en zelf bewerken met de CNC machines. Verder zal je ook het technisch magazijn beheren naar wisselstukken en technisch materiaal en doe je gerichte aankopen.

Tot slot volg je de technische keuringen op van het rollend materieel, geef je opleiding aan de machinebedieners en denk je continu over de optimalisatie van het machinepark

Client Description

Manpower Permanent Placement is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière.

Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan met bij opstart een vast contract.

Voor een metaalverwerkend bedrijf in het hart van West-Vlaanderen zijn wij op zoek naar technieker met verantwoordelijkheidszin en ambitie om zich te ontfermen over het machinepark.

Candidate Profile

De technisch waar wij naar op zoek zijn is in het bezit van een bachelor elektromechanica of is gelijkwaardig door ervaring.

Ook techniekers die een nieuwe uitdaging zoeken met meer verantwoordelijkheid komen in aanmerking. Dankzij je ervaring heb je een degelijke kennis mechanica, elektriciteit en hydraulica.

Als persoon ben je dynamisch, kan je om met verantwoordelijkheid, werk je proactief en kan je je verdiepen in details.

Client Offer

Binnen deze sterke familiale KMO krijg je onmiddellijk een vast contract en een verantwoordelijke functie in een sterk technische omgeving.

Hierbij krijg je een aantrekkelijke verloning aangevuld met maaltijdcheques op termijn.

Ben jij de technieker waar wij naar op zoek zijn? Bezorg je CV aan tycho.paepe manpower.be of contacteer mij op 0472 42 59 69.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier