Algemeen directeur
Het H.-Hartziekenhuis Lier
Lier, Belgium
4 dagen geleden

Functie :

U bent voorzitter van het directiecomité en staat samen met uw directieploeg in voor het algemene ziekenhuisbeleid en de positionering van het ziekenhuis op socio-

economisch en medisch-technisch vlak. Daarnaast neemt u deel aan samenwerkingsverbanden met andere externe instanties (ziekenhuizen, zorginstellingen waaronder ook deze binnen de transmurale zorg, ).

U bevordert de samenwerking intern op alle niveaus (o.a. met artsengroepen, medische raad, verpleegkundige korps, ), maar ook met externe verwijzers en andere stakeholders binnen en buiten het ziekenhuis.

Profiel :

U bent een sterk en gedreven persoon, met ervaring in de ziekenhuissector én een relevant masterdiploma voor de functie.

Bewezen ervaring in management en leidinggevende verantwoordelijkheid op hoog niveau is een absolute must. Als directielid wilt u samen met de raad van bestuur de visie en doelstellingen van het ziekenhuis zo optimaal mogelijk realiseren.

Die ambitie vraagt om een daadkrachtige leidinggevende die openstaat voor verandering, kritisch naar processen kijkt en teams en individuele medewerkers kan inspireren, stimuleren en ondersteunen.

Aanbod :

U komt terecht in een strategische positie binnen een belangrijk regionaal ziekenhuis, met een dynamische omgeving, unieke visie, stevige marktpositie en belangrijke speerpunten binnen het ziekenhuislandschap.

U kunt daarenboven rekenen op een aantrekkelijk en competitief verloningspakket.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier