Commercieel talent: Financieel adviseur Beleggen en Verzekeren
Belfius Bank
Lo-Alveringem, BE
3 dagen geleden

Bedrijfsdetails

Belfius Bank telt ongeveer 4 miljoen klanten en heeft stevige fundamenten in de particuliere, professionele, publieke en social profit sector.

Om die verschillende klanten een gepaste service te kunnen bieden, kan Belfius Bank een beroep doen op tal van specialisten en op de expertise in zijn filialen.

Het doel van Belfius? Meer dan ooit een lokaal verankerde bank zijn. Financieel, door de gepaste oplossingen aan te bieden en uit te werken voor de klant.

Maar ook niet-commercieel, door initiatieven te ontplooien die inzetten op duurzame ontwikkeling, solidariteit en cultuur.

Om onze klanten een goede en gespecialiseerde dienstverlening te kunnen bieden, zijn we op zoek naar een commercieel medewerker die zich kan specialiseren in beleggingen en verzekeringen.

We hebben een vacature voor ons agentschap in Diksmuide / Lo-Alveringem. Mogelijks kan je ook ingezet worden in andere agentschappen in de Regio Westkust en hinterland.

Functie

In deze functie zal je onze klanten servicen en benaderen inzake diverse financiële diensten, met de klemtoon op beleggingen en verzekeringen.

Je doet dit op een proactieve manier en steeds vanuit een commerciële invalshoek met als doel bij te dragen aan de uitbouw van de klantenportefeuille en de verhoging van de klantentevredenheid.

Hiervoor wend je jouw commerciële feeling aan waarbij je elke opportuniteit ter harte neemt of doorverwijst naar de andere specialisten.

Op die manier verstrek je professioneel financieel advies waarbij je de klanten begeleidt in al hun financiële projecten zodat je een vertrouwensrelatie opbouwt en zorgt voor een win-

win situatie voor zowel de klant als de bank.

Je hebt een uitgesproken interesse in de financiële wereld waarbij je ernaar streeft om met overtuiging jouw commerciële doelstellingen te behalen en '100 % te gaan voor 95 % tevreden klanten'

Profiel

Je bent een commercieel talent, flexibel, enthousiast, resultaatgericht en dynamisch. Je bent bereid om uitdagingen aan te pakken.

Je kan onderhandelen en overtuigen op basis van een onderbouwde argumentatie. Ervaring in de wereld van bank en verzekeringen is een pluspunt.

Diploma

 • Professionele bachelor Bedrijfsmanagement : Financie- en Verzekeringswezen
 • Of master, bij voorkeur in een economische richting
 • Of je hebt je Febelfin-attesten bekomen door eerdere tewerkstelling in een financiële instelling
 • Talenkennis

 • Nederlands (zeer goed)
 • Werkervaring

 • Ervaring in deze materie is vereist.
 • Aanbod

  Door de klantencontacten en het samenwerken in een dynamisch team, kom je in een aangename werkomgeving terecht. Belfius biedt je een gevarieerde en uitdagende job aan in eigen streek met de mogelijkheden om je kwaliteiten te ontplooien en met reële doorgroeimogelijkheden !

  Jouw resultaten worden beloond met een aangepast, marktconform salarispakket met extra legale voordelen. Jouw competenties en kennis worden op peil gehouden door een uitgebreid professioneel opleidingstraject.

 • Vaste Job
 • Contract van onbepaalde duur
 • Plaats tewerkstelling

  De agentschappen van Belfius Westkust bevinden zich in Middelkerke, Gistel, Diksmuide, Lo, Eernegem, Ichtegem, Koekelare, De Panne en Koksijde.

  De vacature is voor de agentschappen Diksmuide / Lo-Alveringem.

  Waar en hoe solliciteren?

  CV met foto en motivatiebrief naar volgend e-mailadres : gino.rabaut mandat.belfius.be

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier