Sales verantwoordelijke architectuursite midden-belgie
Freelancenetwork.be
Antwerpen, Belgium
2 dagen geleden

Omschrijving :

Voor onze architectuursite en onze toekomstige Interieursite Int.Site zijn we op zoek naar een enthousiaste salesverantwoordelijke die het centraloe deel van België (Antwerpen -

Brussel) voor zijn / haar rekening neemt.

Bedoeling is om een langetermijnrelatie op te bouwen met belangrijke spelers in de bouw- en architectuursector. We zijn absoluut niet op zoek naar een hardseller maar wel naar iemand die op accurate, eerlijke en enthousiaste wijze partners zoekt voor onze portaalsites.

Onze voorkeur gaat uit naar een vaste job, maar we staan ook open voor freelancecontracten. Een 4 / 5 contract behoort ook tot de mogelijkheden.

De kandidaat zou best in de regio Brussel-Antwerpen wonen.

Aanbod

Een aangename job bij een jong team waarbij je veel vertrouwen en flexibiliteit krijgt en waarbij je in contact komt met interessante mensen uit de bouw-

en architectuursector. Gedeeltelijk thuiswerk behoort zeker ook tot de mogelijkheden. Je vertegenwoordigt de meest bezochte archtectuursite in België die binnen de sector een sterke reputatie heeft kunnen opbouwen.

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier