UX Manager
manpower
Erps-Kwerps, Belgium
5 dagen geleden

Job Description

Als UX Manager verbeter je de website, applicaties, campagnes, formulieren enzovoort. Je verbetert de gebruikservaring van onze kanalen.

Je gebruikt je kennis van UX en UI voor alle digitale touchpoints. Je stimuleert klantentevredenheid door contactpunten te identificeren die nog onvoldoende gebruikt worden.

Je bepaalt een strategie om Customer Journey & Customer Engagement te optimaliseren.

Client Description

Voor een onderneming gelegen in de regio Zaventem zoeken we een UX Manager. Zij zijn een toonaangevende onderneming in Automotive.

Ze bieden een vast contract, firmawagen en een aantrekkelijk loon.

Candidate Profile

Je beschikt over een Master of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt expertise van minstens 3 jaar in UX of UI. Overigens heb je kennis van Frans en Nederlands.

Kennis van het Engels is een groot pluspunt. Je bent analytisch zeer sterk. Overigens kan je met overtuigingskracht naar collega's communiceren over je analyses.

Client Offer

Je komt terecht in een modern omgeving waar het marketingteam samenwerkt. We bieden een inspirerende omgeving aan waar je samen met andere marketing experts ideeën deelt en kan uitwerken.

Je verkrijgt een aantrekkelijk salaris met extralegale voordelen zoals een firmawagen, tankkaart, groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en 31 verlofdagen in totaal.

Ben jij een specialist in UX op zoek naar een nieuwe uitdaging? Stuur je CV dan naar office.Vlaamsbrabantpermanent manpower.

be ter attentie van Frank Willems. Bij vragen bel je naar 016 270 333 en vraag je naar Frank Willems.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier