Landmeter voor Machinesturing - Vast Contract
manpower
Gent, Belgium
8 dagen geleden

Job Description

Als Application Engineer ben je verantwoordelijk voor het leveren van service i.v.m. meetinstrumenten. De dienstverlening gebeurt zowel telefonisch als ter plaatse bij de klant (80% buiten).

Je analyseert de problemen aangaande de sturingen op de machines (graafkranen, ...). Je staat in voor alle voorbereidende taken m.

b.t. de levering en ingebruikname van de apparatuur bij de klanten.

Je organiseert en geeft opleidingen over de werking van de apparatuur, in het bijzonder m.b.t. de meetapparatuur en de sturing van de machines.

Je staat mee in voor het ondersteunen van de verkoop door de uitvoering van demonstraties in samenwerking met de verkoop.

Je neemt deel aan beurzen waarbij je het productengamma voorstelt aan de klanten. Je neemt deel aan diverse opleidingen georganiseerd door de constructeur zodat je kennis op peil blijft m.

b.t. de recente ontwikkelingen op hard- en software vlak.

Client Description

Manpower Permanent Placement is gespecialiseerd in technische vacatures en leidinggevende vacatures. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière.

Het is ons doel om zoveel mogelijk opties aan te bieden op maat van de kandidaat. Je start bij ons steeds met een contract onbepaalde duur vanaf dag één.

Voor een gespecialiseerde firma in machinesturing zijn we op zoek naar een landmeter voor technische service bij de klant.

Candidate Profile

Je hebt een opleiding genoten van landmeter en hebt technische praktijkervaring. Ervaring in een gelijkaarde functie is een plus.

Je bent analytisch ingesteld en werkt altijd oplossingsgericht. Je bent klant- en service gericht. Je werkt in teamverband maar ook op een zelfstandige manier.

Je bent heel flexibel qua werkuren (lange dagen en weekend). Van zodra er storingen zijn ga je de klant uit de nood helpen.

Je spreekt goed Nederlands en kan je minstens behelpen in het Frans.

Client Offer

Je werkt bij de exclusieve dealer van "top level" machinesturing en geomatica oplossingen. Verder werk je binnen een organisatie waar kwaliteit en service centraal staan.

Er zijn opleidingen afhankelijk van behoeften. Contract voor onbepaalde duur met aantrekkelijk salaris, extralegale voordelen en firmawagen.

Interesse? Stuur snel je cv naar jan.callens manpower.be of bel naar 0477 80 66 52 voor meer info.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier