Senior ERP Consultant
Unit4
Belgium
5 dagen geleden

Wat ga je doen

Als Senior Consultant implementeer je onze softwareoplossing bij klanten en zorg je ervoor dat bedrijven slimmer kunnen werken.

Samen met het Unit4 team en de klant maak je een analyse van de processen en hoe deze op de beste wijze met onze ERP-oplossing kunnen worden ondersteund.

Je bent als ERP Consultant in direct contact met de klant (CFO's, Group Controllers en Managing Directors) over hoe onze ERP-

oplossing hun bedrijf nog succesvoller kan maken. Jij zorgt ervoor dat organisaties over de juiste informatie beschikken om beter te kunnen anticiperen op nieuwe kansen en mogelijkheden in de markt.

Je configureert en test de softwareoplossing samen met klant en zorgt ervoor dat de software op tijd en binnen budget live gaat.

Je kunt flexibel werken en geen dag is hetzelfde. Je hebt bij ons alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en bij te blijven met de nieuwste trends.

En nog belangrijker : je mag ze hier ook toepassen!

Wie ben jij

Als Senior ERP Consultant heb je ervaring met het implementeren van Business Software en / of Enterprise oplossingen. Je hebt kennis van algemene en financiële bedrijfsprocessen en bent een gesprekspartner op niveau voor onze klanten.

Je maakt deel uit van een sterk en hecht team met veel ervaring dat met en voor elkaar en de klant werkt. Samen investeer je in langdurige klantrelaties.

We werken met lokale marktgerichte teams waarmee we (lokale) overheid, not for profit en professional services organisaties helpen.

De Engelse taal is daarmee onmisbaar voor je dagelijkse communicatie intern en extern. We hebben klanten in heel België, waardoor beheersing van zowel de Nederlandse als de Franse taal belangrijk is.

Wij bieden

Unit4 is een organisatie met een rijke geschiedenis, 38 jaar geleden gestart en vandaag wereldwijd actief in 26 landen. Er is dan ook veel kennis en expertise beschikbaar waar je eenvoudig gebruik van kunt maken.

Onze collega's helpen je graag meer te weten te komen over onze producten en diensten en hoe onze oplossingen organisaties nog succesvoller kunnen maken.

Als Senior ERP Consultant ben je werkzaam in een organisatie die continu in verandering is, omdat de bedrijfstakken die we bedienen ons continu vragen om nieuwe en slimmere Enterprise Solutions aan te bieden.

Het is dan ook belangrijk dat je op de hoogte blijft van nieuwe technologieën, onze producten en oplossingen door het volgen van trainingen.

Denk ook aan demo's van nieuwe product releases of onlinetraining om je adviesvaardigheden te verbeteren.

Om klanten door heel België te bezoeken, stellen we een mooie nieuwe bedrijfswagen ter beschikking. Je ontvangt een competitief salarispakket, dat bestaat uit een basissalaris en een bonus.

Daarnaast ontvang je een nieuwe mobiele telefoon, maaltijdcheques, hospitalisatie- en een pensioenverzekering.

Heb je interesse in onze vacature? Solliciteer dan direct met je LinkedIn profiel en / CV.

Heb je interesse in onze vacature?

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier