SALES REPRESENTATIVE SME Vlaams en Waals Brabant
Stanley Black & Decker France
Vlaams-Brabant
2 dagen geleden

Job Description

Sales Representative SME Vlaams en Waals Brabant

Ons bedrijf Stanley Black & Decker is een wereldwijde leverancier van werktuigen en opbergsystemen, commerciële electronische beveiliging en bevestigingssystemen met unieke goeiplatformen en een record van continue groei in meer dan 100 landen.

We kennen een zeer rijke geschiedenis sinds 1843. Ons doel is steeds simpel en duidelijk geweest : het voorzien van gereedschappen en oplossingen die ons het leven gemakkelijker maken.

Of het nu gaat over een hamer die met volle kracht op gewicht kan slaan zonder druk uit te oefenen op de armen, een deur die opengaat door ernaar te kijken of een toolbox die intelligent genoeg is om een niet gebruikt stopcontact te vinden in een hangar, onze producten hebben steeds een grote impact gehad op ons dagelijks leven.

We staan voor verantwoording, integriteit, respect, snelheid, visie en grenzeloos zijn. STANLEY Security , onderdeel van Stanley Black & Decker, is de wereldleider op het gebied van commerciële elektronische beveiliging voor toonaangevende retailers, scholen, ziekenhuizen, overheden, financiële instellingen, luchthavens en meer.

Onze innovaties bieden de beste oplossingen tegen inbraak en brand door middel van videobewaking, toegangscontrole en monitoring.

Voor meer gedetailleerde informatie, raden wij jou aan om volgende links te bekijken :

Globale website : https : / / www.stanleyblackanddecker.com / our-businesses / security

Lokale website : https : / / www.stanleysecurity.be /

Voor onze entiteit Stanley Security zijn we op zoek naar een Sales Representative SME te Vlaams en Waals Brabant.

Functie omschrijving Doel van de functie

 • Ontwikkelen van de verkoop in de aan jou toegewezen regio op basis van networking, cold calling en prospectie;
 • Verkopen van Stanley Security services in een eenvoudige pakketvorm aan small&medium business klanten alsook om zo je targets te behalen en overshooten;
 • Ontwikkelen en identificeren van nieuwe business opportuniteiten in jouw regio;
 • Onderhouden van relaties met bestaande klanten en deze verder uitbouwen;
 • Update van de CRM tool om zo je klanten te kunnen opvolgen en ook correct te kunnen rapporteren;
 • Je rapporteert op regelmatige basis aan de Sales Manager de stand van zaken : afgesloten contracten, zaken in de pipeline enz;
 • Je gaat de behoefte van de klanten analyseren en aangepaste technische oplossingen aanbieden;
 • Vaardigheden & Competenties

 • Sterk communicatief en commercieel ingesteld;
 • Ervaring in sales en onderhandelen, en dit in de transactionele sales;
 • Ervaring in prospectie en het beheren en uitbreiden van je klantenportefeuille;
 • Ervaring in het werken met targets;
 • Zeer goede kennis Nederlands en Frans en min. basiskennis Engels;
 • Aanbod

  Werken bij Stanley Black&Decker betekent leuk en uitdagend werk in een actieve werkomgeving met een positieve sfeer. De kernwoorden integriteit, klantgerichtheid, respect en verantwoordelijkheid kenmerken onze bedrijfscultuur.

  Als een hecht team bundelen we onze ideeën en werken we samen aan continue verbeteringen. We zijn toonaangevend en om dat te blijven, zetten we sterk in op opleidingen van onze mensen en groeikansen binnen onze organisatie.

  In onze omgeving oefen je je job uit met grote zelfstandigheid met veel ruimte voor initiatief. Een interessante functie in een regionale vestiging van een internationaal bedrijf met nog heel wat groeipotentieel.

  We bieden een aantrekkelijk salaris aan, aangevuld met een commercieel commissiesysteem, bedrijfswagen, maaltijdcheques en groeps-

  en hospitalisatieverzekering.

  Ons team vergezellen?

  Stuur ons jouw CV naar Talent sbdinc.com

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier