Bachelor in de verpleegkunde (optie psychiatrie) of orthopedagogie (80% of 100%)
UZ BRUSSEL
Laarbeeklaan, Brussel
6 dagen geleden

Functie :

Als bachelor (psychiatrisch) verpleegkundige of orthopedagoog draag je zorg voor kinderen (0-6 jaar of 6-12 jaar) en jongeren (13-

17 jaar), die opgenomen zijn omwille van diagnostische en / of therapeutische doelstellingen. Deze kinderen en jongeren verblijven in een leefgroep.

Samen met je collega's sta je in voor een professioneel onthaal, je gebruikt je observaties om samen met het team te komen tot een juiste psychiatrische diagnose, je intervenieert professioneel en doordacht om een bijdrage te leveren aan therapeutische doelstellingen.

Vanuit de leefgroepwerking draag je ook bij aan het opbouwen en herstellen van de relatie van het kind of jongere met de context, dit op verschillende niveaus : gezin, familie, school, externe hulpverleners,

Profiel :

 • Je beschikt over een diploma bachelor verpleegkunde (optie psychiatrie) of bachelor in de orthopedagogie.
 • Vanuit je opleiding en / of werkervaring toon je een interesse en engagement voor kinderpsychiatrie.
 • Ervaring in het werken met kinderen en jongeren met ernstige psychische problemen is een meerwaarde.
 • Je kan enthousiasmeren en motiveren.
 • Je durft verantwoordelijkheid en initiatief nemen.
 • Je houdt van uitdagingen.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, werkt graag in teamverband.
 • Je bent respectvol, positief en creatief in omgang met kinderen en jongeren, hun ouders en hun moeilijkheden.
 • Aanbod :

  Je werkt in een dynamische dienst die op een respectvolle en menselijke manier hoogwaardige psychische hulpverlening wil bieden aan kinderen, jongeren en hun ouders.

  Je krijgt de kans om je talenten en vaardigheden uit te bouwen, relevante vormingen te volgen. Je werkt in een team dat bekwaam is in de methodiek van geweldloos verzet.

  Hierdoor creëren we ook voor kinderen / jongeren die het erg moeilijk hebben een veilig en aangenaam leef- en werkklimaat.

  Een deeltijds (min. 80%) of voltijds contract (38u) van onbepaalde duur

  Verloning volgens barema met overname van relevante anciënniteit

 • Extralegale voordelen : Aanvullend pensioenfonds;Hospitalisatieverzekering, inclusief tegemoetkoming in ambulante zorgen in het UZ Brussel;
 • Verzekering gewaarborgd inkomen;Tussenkomst in vervoersonkosten : Volledige terugbetaling openbaar vervoerFietsvergoedingKilometervergoeding voor wagens Verminderde tarieven in het bedrijfsrestaurant;
 • Gratis parking aan het ziekenhuis, toegang tot afstandsparkings aan afrit 9 (Jette) en het researchpark in Zellik;Ekivitakaart ekivita.

  eu / uzbrussel;27 vakantiedagen;Attractiviteits- en eindejaarspremie;Vorming en bijscholingGoede werksfeer, een gemoedelijke, vlotte en open interdisciplinaire communicatieFlexibiliteit in het uurrooster.

 • Het UZ Brussel vormt samen met de Vrije Universiteit Brussel en Erasmushogeschool Brussel de Brussels Health Campus. Op deze campus, gelegen tussen afrit 9 van de Brusselse ring en het Laarbeekbos, zijn ook een kinderkribbe (volgens K&G-
 • systeem), kinderopvang in de vakanties, een lagere school en een fitnesscentrum gelegen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier