Stage leerkracht beeldende kunst
11.11.11
Lier
9 dagen geleden

Stage leerkracht beeldende kunst

Job in het kort

De Stedelijke Academie voor Schone Kunsten in Lier biedt deeltijds kunstonderwijs aan voor zowel jongeren van 16 tot 18 jaar, als volwassenen.

Als leerkracht-in-opleiding kan je stage lopen in de eerste, tweede, en derde graad voor jongeren of in de vierde graad of de specialisatieopleiding voor volwassenen.

Je geeft les in de Algemene Beeldende kunsten of specifiek in één van volgende de opleidingen : Keramiek, Schilderkunst, Tekenkunst, Beeldhouwkunst, Digitale beeldvorming, Modeontwerp, Vrije Grafiek, Liers Kantwerk, Fotokunst, Beeldverhaal en Digitale Beeldende Kunsten.

Aanbod

De Stedelijke Academie voor Schone Kunsten biedt 5 onbezoldigde stageplaatsen voor leraren aan van telkens 2 tot 3 dagen per week.

Het uurrooster wordt in onderling overleg bepaald. De stage loopt tijdens de periode oktober december of januari april.

Interesse?

Solliciteer ten laatste op zondag 16 september via het online formulier dat je vindt via onderstaande rode knop.

Indien je in aanmerking komt voor de stage, word je uitgenodigd voor een kort sollicitatiegesprek.

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier