INTERNATIONAAL INSTALLATIETECHNIEKER | 90% BUITENLAND | MACHINEBOUW
manpower
Herentals, Belgium
4 dagen geleden

Job Description

Als Installatietechnieker ben je ervoor verantwoordelijk om de in het atelier gemaakte machines op locatie bij de klant te gaan opbouwen aansluiten en operationeel maken.

Je initieert de lokale opartor in het hanteren van de installatie. Hiervoor doe je beroep op een brede technische kennis.

elektrisch / mechanisch / pneumatisch / hydraulisch) en gaat op een kritische manier om met je werk.

Regelmatig komen er specifieke vragen van klanten waar je hen gericht bij kan ondersteunen. Het internationale aspecti schrikt je hier niet in af.

Wees er wel van bewust dat deze verplaatsingen hoofdzakelijk zijn voor je werk en niet meteen voor vakantie.

Client Description

Manpower Permanent Placement is de selectiedivisie die zich engageert in het ondersteunen van sterke technische profielen in het ondernemen van de volgende stap in hun professionele carrière.

Ik ben Simon Coolen en sta er voor open om samen met jou de mogelijkheden - enkel vaste betrekkingen - te bekijken richting De Kempen.

Moet je je eerste stappen in de techniek of bouw nog zetten of heb je reeds een mooie bagage verworven? Wij kunnen ongetwijfeld iets voor elkaar betekenen!

Onze klant is een specialist inzake het ontwerp, de productie en het onderhoud van specifieke industriële productiemachines met een stevige marktpositie als gevolg.

Ook na de verkoop wordt er een verdere service gegarandeerd. Hiervoor zoeken ze nog een Installatietechnieker die er voor openstaat tot 90% in het buitenland te vertoeven.

Candidate Profile

Je hebt bij voorkeur een bacheloropleiding elektromechanica of werktuigbouwkunde genoten en weet dit liefst aan te vullen met een eerste relevante ervaring inzake machinebouw.

Uiteraard ben je gebeten door techniek en wil je jezelf volledig ontplooien in een stimulerende en uitdagende werkomgeving.

Je bent iemand die perfectie nastreeft en niet liever doet dan in team te werken.

Client Offer

Je krijgt een onmiddellijk vast contract en komt terecht in een professionele firma die door middel van training en opleiding jou tot een nog hoger niveau kan tillen.

Je wordt beloond met een competitief salarispakket aangevuld met tal van extralegale voordelen alsook een boeiende, gevarieerde en inspirerende werkervaring.

Zie jij jezelf volledig passen binnen dit profiel en twijfel je er niet aan dat onze klant jou nodig heeft, neem dan gerust contact op! Interesse?

Stuur je cv naar simon.coolen manpower.be , bel me op : 0479 35 03 32 of PM me via LinkedIn : https : / / www.linkedin.com / in / simoncoolen /

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier