Bediende Verkoper
Colruyt Group
VEURNE, Belgium
7 dagen geleden

Je gaat aan de slag bij Dreamland, dé winkel voor familieplezier. Onder het motto Alles wordt leuker als je speelt’ adviseer je ouders en tover je keer op keer een glimlach op de jongste gezichtjes.

Dankzij je enthousiasme en originele ideeën valt er in jouw winkel altijd iets te beleven.

Als je op je werk aankomt, stap je binnen in een speelparadijs. Je haalt dan ook met gemak het kind in jezelf naar boven.

Het ene moment loop je rond in een carnavalsoutfit of zing je vol overgave een sinterklaasliedje, het andere moment adviseer je ouders over hun productkeuze.

Organiseert iemand een tuinfeestje of zoekt een klant een origineel lastminutecadeau? Jij zorgt dankzij ons uitgebreide assortiment voor de nodige inspiratie.

Je bent geboeid en gebeten door het Dreamland-assortiment en hebt goesting om er meer over te leren. We kijken er dus niet raar van op als je tijdens je middagpauze een doos opent om een spelletje uit te testen.

De productkennis die je opdoet, geef je door aan onze klanten : je weet precies wat kinderen aanspreekt en ouders interesseert, toont hen hoe plezant onze artikelen zijn en welke nieuwe trends er leven in speelgoedland.

Ook in onze webshop vind je vlot je weg, zodat je klanten kan begeleiden bij hun aankoop.

Spelen en enthousiasmeren is belangrijk, een goede conditie is dat zeker ook. Je doet kassawerk en gaat fysiek aan de slag : rekken aanvullen, de winkel netjes houden, het maakt uiteraard ook deel uit van je job.

Bovendien denk je mee na over activiteiten in de winkel. Sprookjesfiguren en exotische dieren grimeren, een jarige in de watten leggen, origineel uit de hoek komen voor Halloween of het nieuwe schooljaar met een knaller inzetten, het hoort er allemaal bij.

Klanten winkelen op wisselende tijdstippen. Daar horen ook woensdagnamiddag en zaterdag bij, wanneer de jongsten mee kunnen kiezen.

Wanneer je werkdag ten einde loopt, vertrek je met een goed gevoel naar huis. Je hebt dan ook heel wat kindjes (én hun ouders) blij gemaakt.

En je hoeft niet ver te pendelen, want je gaat aan de slag in een Dreamland-winkel in jouw buurt.

Profiel

 • Commercieel talent Het is in de eerste plaats jouw taak om onze artikelen te verkopen, van feestartikelen en de laatste nieuwe computergame tot een klassiek knuffeldier.
 • Je verdiept je in ons assortiment en gebruikt je kennis en ervaring om klanten te adviseren.

 • Kindervriend Je kan je perfect inleven in de grootste doelgroep van Dreamland : kinderen en gezinnen. Heb je zelf kindjes of ga je regelmatig eens een dagje op stap met de kroost van je broer, buurvrouw of beste vriend? Ideaal!
 • Flexibiliteit Elk seizoen is anders in een Dreamland-winkel. Het assortiment en de inrichting veranderen dus vaak. Je gaat goed om met deze constante vernieuwingen.
 • Wij bieden

 • Aangename werkomgeving Plezier met klanten en collega’s is dan ook gegarandeerd in deze job.
 • Een voltijds contract en zekerheid Dreamland maakt deel uit van Colruyt Group, een stabiele en groeiende familie van bedrijven.
 • Wil je graag deeltijds aan de slag? Dan is dat zeker bespreekbaar.

 • Continu bijleren Om de klanten te helpen, moet je mee zijn met de laatste trends. Je wordt dan ook helemaal ondergedompeld in de Dreamland-wereld.
 • Eigen inbreng Heb je een leuk idee? Doen! Dreamland is de ideale omgeving om je creatieve ei kwijt te kunnen.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier