Netwerk Consultant
UNILIN
Wielsbeke
5 dagen geleden

Jobomschrijving

UNILIN produceert laminaatvloeren, samengestelde parketvloeren en luxe vinylvloeren onder de merken Quick-Step en Pergo, naast panelen op houtbasis (spaanplaat, MDF), sierpanelen, daksystemen en isolatieplaten.

UNILIN heeft 5.000 medewerkers en realiseert een omzet van 1,55 miljard euro. De 20 productie-eenheden liggen internationaal verspreid.

Sinds 2005 maakt UNILIN deel uit van het Amerikaanse, beursgenoteerde Mohawk Industries, Inc. Mohawk is wereldwijd het grootste vloerbekledingsbedrijf met productie-

eenheden in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Rusland en Azië. De groep is genoteerd op de beurs (NYSE), realiseert een omzet van $ 9,5 miljard en heeft 38.

800 medewerkers internationaal.

Als werkgever onderscheidt UNILIN zich als een gedreven innovatief groeibedrijf, waar echte entrepreneurs op elk niveau de basis vormen voor succes.

Investeringen in mensen en technologie kenmerken de UNILIN-bedrijfscultuur. De headquarters zijn gevestigd in Wielsbeke bij Waregem, vlakbij de E17 en hierdoor vlot bereikbaar.

Binnen ons Network& Security team zijn wij op zoek naar een gedreven Netwerk engineer die mee instaat voor het opzetten, beheren en beveiligen van het Unilin netwerk.

Het Netwerk & Security team maakt deel uit van Infrastructure Solutions. Infra Solutions staat in voor het design en roll-

out van infrastructure oplossingen (server, storage, netwerk, security, telefonie), dit zowel van de kantoor als productie omgeving, en ondersteunt meer dan 30 remote sites in een internationale context.

 • Als Network engineer maak je deel uit van een ervaren back-end team waar je naast het dagelijks beheer van de omgeving eveneens instaat voor diverse projecten.
 • Hierbij neem je de verantwoordelijkheid op over het ganse proces; van analyse, over design, implementatie en documentatie.

  Dit zowel voor nieuwe installaties, upgrades als migraties. Met andere woorden, je trekt projecten van A tot Z.

 • Je voorziet verschillende productievestigingen van wired en wireless solutions en WAN connectiviteit. Dit proces begeleid je volledig mee waaronder eveneens het overleg met interne en externe dienstverleners voor bijvoorbeeld het voorzien van de bekabeling.
 • Je implementeert Cisco ISE in verschillende sites.

 • Door sterke groei en diverse overnames staan er heel wat integratieprojecten op de planning. Enkele huidige projecten zijn ons Nexus 9k project voor ons datacenter in SDN mode en Catalyst 9k in remote sites.
 • Er wordt sterk geïnvesteerd in nieuwe en vooruitstrevende technologieën .

 • Je rapporteert hierbij aan de Teamleader Network & Back end security.
 • Profiel

 • Hoger diploma informatica of gelijkwaardig door ervaring
 • Je kan terugblikken op doorgedreven ervaring in gelijkaardige rol in een internationale, multi-site omgeving, met sterke voorkeur voor ervaring in een industriële context.
 • Je hebt een sterke technische bagage op het vlak van wired en wireless networking : analyse, design, installatie, configuratie en troubleshooting.
 • Je bent sterk op vlak van Cisco technologie en meer specifiek : L2 en L3 switching : Cisco Catalyst seriesData Center Networking : Cisco Nexus, SDN kennis is een extra plusWireless controllers & access points : Cisco WLCFirewall : Cisco ASA
 • Kennis van bijkomende Cisco technologie (ISE, Prime) is een sterke plus
 • Kennis van Palo Alto en Infoblox is een extra plus
 • Aanbod

  UNILIN is een bijzonder sterk groeibedrijf, internationaal actief, financieel gezond en gedreven door innovatie. UNILIN wordt gedragen door een team van collega’s die professionaliteit en entrepreneurship hoog in het vaandel dragen.

  UNILIN biedt in ruil voor jouw expertise, creativiteit en dynamiek een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen, doorgroeimogelijkheden, uitdagingen in het buitenland en een ruim opleidingsaanbod.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier