Technisch werkvoorbereider - tekenaar mechanica - Vast contract
manpower
Roeselare, Belgium
9 dagen geleden

Job Description

Als werkvoorbereider ondersteun je de technische dienst, en meer specifiek de mechanisch en elektrisch expert, naar het uitwerken van projecten en de eerste voorbereidingen naar planning en organisatie van de mechanische werkorders.

Hierbij maak je analyses, technische tekeningen en stuklijsten van de werkopdrachten. Verder maak je voorstellen op naar timing en budget na het opvragen van offertes en bij goedkeuring plan je de werkzaamheden in na overleg met de productieplanning en zorg je voor een vlotte en efficiënte werking.

Client Description

Manpower Permanent Placement is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière.

Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan met bij opstart een vast contract.

Voor onze klant, producent van interieur en kunststof artikelen, in de regio van Roeselare zijn wij op zoek naar een technisch werkvoorbereider -

tekenaar met sterke kennis mechanica.

Candidate Profile

De werkvoorbereider waar wij naar op zoek zijn is in het bezit van een technisch A2 / bachelor diploma optie mechanica / elektromechanica of is gelijkwaardig door ervaring.

Je hebt een passie voor mechanica en bent verder sterk technisch praktisch ingesteld met een creatieve mindset. Verder heb je ervaring met tekenprogramma's autocad en / of SolidWorks en ben je communicatief in het Nederlands, kennis van andere talen vormen extra troeven.

Tot slot werk je graag kwalitatief, heb je oog voor veiligheid en kwaliteit en beschik je over een goede kennis MS Office.

Client Offer

Je krijgt onmiddellijk een vast contract binnen een sterke internationale onderneming met een no-nonsense mentaliteit. Als werkvoorbereider krijg je een uitdagende functie met gevarieerde taken binnen een sterk technische omgeving.

Conform je kennis en ervaring krijg je een aantrekkelijk maandloon aangevuld met maaltijdcheques en groeps- en hospitalisatieverzekering.

Ben jij de technisch werkvoorbereider die wij zoeken? Bezorg je CV aan tycho.paepe manpower.be of contacteer mij op 0472 42 59 69.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier