Locatiebeheerder
manpower
Neder-over-Heembeek, Belgium
8 dagen geleden

Job Description

Voor onze klant, een grootspeler binnen zijn sector, zijn wij op zoek naar een Locatiebeheerder voor hun vestiging in Neder-

over-Heembeek. In je nieuwe functie word je verantwoordelijk voor het aansturen van medewerkers en de correcte inzet van personeel, middelen en materieel.

Je staat in voor de dagdagelijkse organisatie en leiding van de gehele site. Hierbij gaat je aandacht naar de productie-

en onderhoudsactiviteiten en de bijhorende administratie. Je challenge bestaat uit het behalen van de productiedoelstellingen inzake kwaliteit en kwantiteit, en dit rekening houdend met de vooropgestelde procedures.

Ook veiligheid speelt hierbij een zeer belangrijke rol.

Client Description

Manpower Permanent Placement is de rekruterings- en selectieafdeling binnen de ManpowerGroup. Momenteel zij we op zoek voor een VASTE FUNCTIE als Locatiebeheerder te Neder-over-Heembeek.

Candidate Profile

Voor deze functie beschik je over een eerste succesvolle ervaring als leidinggevende en ben je een geboren people manager.

Bovendien sta je communicatief sterk in je schoenen en heb je een goede talenkennis (NDL-FR-ENG). Als locatiebeheerder heb je een échte hands-

on mentaliteit en een oog voor je medewerkers. Een goede kennis van MS Office is een must en kennis van SAP wordt gezien als een plus.

Client Offer

Bij onze klant krijg je de kans om binnen een internationaal bedrijf een uitdagende functie uit te oefenen waarbij je een grote dosis aan verantwoordelijkheid krijgt.

Je komt terecht in een dynamische en vlotte werksfeer en kan rekenen op een degelijke interne opleiding. Naast dit alles krijg je bij je nieuwe werkgever een zeer competitief en marktconform salaris gecombineerd met tal van extralegale voordelen.

Ben jij de ervaren leidinggevende naar wie onze klant op zoek is? Stuur dan zo snel mogelijk je cv naar office.vlaamsbrabantpermanent manpower.

be tav Pieter Vanderveren of bel 016 270 333.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier