INSIDE SALES MEDEWERKER | TECHNISCHE BAGAGE AUTOMECHANICA | SCHOTEN
manpower
Schoten, Belgium
3 dagen geleden

Job Description

In uw rol als inside sales medewerker combineer je het commerciële met je automechanische bagage. Je ontvangt de klanten aan de toonbank en bent het aanspreekpunt.

Werk- en verkoopsorders behandel je op een professionele manier. Daarnaast kan je onze klanten bij ingewikkelde motorsturingen een technische oplossing of advies aangeven.

Naast het commerciële en administratie beheer je ook mee de stock en de verzendingen.

In deze job wordt je sporadisch ook ingeschakeld om diagnose-opdrachten te doen in de werkplaats.

Client Description

Manpower Permanent Placement (onderdeel van ManpowerGroup) is een vaste waarde binnen de werving- en selectiewereld.

Onze klant is een unieke specialist, garage, in zijn vakgebied 'motorstoringen, zijn wij op zoek naar een Inside Sales Medewerker met technische bagage in Automechanica voor hun vestiging in Schoten :

Candidate Profile

Om in deze rol als inside sales medewerker aan de slag te gaan heb je wel een technische bagage nodig richting automechanica, motoren.

Bijkomend ben je hier sterk geïnteresseerd in de techniek en werk je graag met klanten. Je bent probleemoplossing en service-

minded. Voor deze functie beschik je over de juiste communicatieve vaardigheden. Je combineert graag bureauwerk met het operationele.

Je spreekt vlot Nederlands en kan je plan trekken in het Engels / Frans.

Client Offer

Dit bedrijf heeft een sterke reputatie omwille van zijn uitgebreide technische know-how, specifiek in motorsturingen en worden in hun ségment als een referentie gezien.

Je kan dus deel uitmaken van dit klein maar leuk team waarbij je ruimte krijgt tot ontwikkeling en vrijheid in je functie.

Vast contract van onbepaalde duur, een marktconform salaris aangevuld met maaltijdcheques en groepsverzekering.

Interesse in deze job?

Stuur dan uw CV naar yana.tilborghs manpower.be of bel op het nummer 03 / 217.97.20 voor meer informatie.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier