Payroll consultant
Start People
Brussel, Belgium
4 dagen geleden

Functie-informatie

Als administratief medewerker HR komt jouw talent héél goed van pas in ons Start People-kantorennet! Collega’s in heel je regio rekenen op jou voor een vlekkeloze administratieve opvolging.

Zo stel je voor hen contracten, timesheets en allerhande sociale documenten op. Dat betekent natuurlijk helemaal niet dat je tussen je dossiers wegduikt : voortdurende communicatie en transparantie zijn cruciaal in je job.

Je werkt immers voor onze grote nationale klanten. Daarnaast zorg je voor een correcte, tijdige loonverwerking en zie je erop toe dat de facturatie op rolletjes loopt.

Bij alles wat je doet, volg je nauwgezet de nationaal afgesproken werkprocessen.

Administratief sterk

Procesmatig en nauwkeurig

Communicatief

Is deze checklist op jou van toepassing? Dan ben jij misschien onze nieuwe Start People-collega!

Voorwaarden

Zoals je merkt, is nauwkeurigheid een vereiste voor deze functie. Begin alvast met deze profielomschrijving nauwkeurig door te nemen! Als ideale kandidaat combineer je een hoger diploma minimum op bachelorniveau met al enige relevante werkervaring.

Kennis van sociale wetgeving en sociale documenten is een pluspunt, maar géén vereiste. Hoewel sommige aspecten van je werk een repetitief karakter kunnen hebben, staat dat je kwaliteitsstreven nooit in de weg.

Daarbovenop ben je een stressbestendige, open en communicatieve collega en kan je je vlot uitdrukken in het Nederlands en heb je daarbij ook een behoorlijke kennis van het Frans.

Plaats van tewerkstelling is het hartje van Brussel.

Aanbod

Start People is de place to be’ voor proactieve doeners. We verwachten dat je ervoor gaat. En daar krijg je heel wat voor terug.

Want Start People kiest voor een partnership op lange termijn. We investeren dan ook volop in je ontwikkeling. Bovendien kom je tal van loopbaankansen tegen aan jou om ze te grijpen.

Een grijze boel wordt het bij ons nooit : plezier en professionaliteit gaan hand in hand. Zo deel je dezelfde positieve vibe met al even enthousiaste collega’s.

Je kunt rekenen op een aantrekkelijk loonpakket, met als kers op de taart veel extralegale voordelen die je aangenaam zullen verrassen.

Dat alles in een solide, beursgenoteerd bedrijf met 500 medewerkers.

Voel je je aangesproken?

Dan willen wij van je horen!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier