Young Potential IT
Colruyt Group
HALLE, Belgium
8 dagen geleden

Ben je op zoek naar je eerste job in IT en wil je alle kneepjes van het vak leren? Dat treft, want Colruyt Group zoekt een doorgroeier.

Op basis van je interesses en vaardigheden werken we een groeitraject uit van 2 à 3 jaar waarbij je heel wat verschillende rollen opneemt op onze afdeling BP&S.

De verschillende teams binnen BP&S (Business Processes & Systems) zorgen ervoor dat iedereen binnen Colruyt Group efficiënter kan werken.

Je maakt er echt het verschil : niet alleen voor de duizenden medewerkers van Colruyt Group, maar ook voor onze 3,7 miljoen klanten.

Dat gebeurt door businessprocessen, informatiestromen en bedrijfssystemen onder de loep te nemen en ze verder te verbeteren.

Als doorgroeier ontdek je de verschillende functies in onze BP&S-teams door verschillende rollen op te nemen. Je ondersteunt stafmedewerkers, werkt mee aan projecten, springt in als collega’s afwezig zijn en netwerkt met verschillende afdelingen.

Zo bouw je stap voor stap vakkennis op en leer je de processen in een IT-organisatie van dichtbij kennen.

Je merkt het : dit is een unieke kans om de eerste stappen in je carrière te zetten en een duurzame loopbaan op te bouwen binnen Colruyt Group.

In sneltempo ontwikkel je heel wat vaardigheden en competenties en krijg je een duidelijker zicht op de richting die je zelf uit wil.

Wij geven je die ruimte en verwachten ook dat je initiatieven neemt en oog hebt voor opportuniteiten. Na je opleidingstraject groei je door naar een vaste functie die aansluit bij je interesses en talenten.

Word je business architect, software engineer, projectmanager of ga je voor een leidinggevende functie ? Alles kan!

Je gaat het eerste jaar aan de slag in ons hoofdkantoor in Halle, daarna is het mogelijk om 2 dagen per week regionaal te werken.

Profiel

 • Kennis en opleiding Een IT-diploma is een troef, maar geen must. Het belangrijkste is dat je actief bezig bent met IT en dat je de ambitie hebt om binnen dat vakgebied te werken.
 • Talenkennis Je hebt een goede kennis van het Nederlands en het Engels. Je bent in staat om in deze talen een vlot gesprek te voeren, iets wat je in deze functie geregeld zal doen.
 • Leergierigheid Je bent enthousiast om zoveel mogelijk bij te leren over IT. Je zet dan ook met plezier je tanden in nieuwe uitdagingen en wil graag mee evolueren in een snel veranderende omgeving.
 • Nauwkeurigheid en organisatie Tijdens je groeitraject zal je heel wat moeten plannen en opvolgen. Daarvoor ben je nauwkeurig en organisatorisch aangelegd.
 • Vlot samenwerken Je komt in contact met collega’s van verschillende afdelingen. Het is dus essentieel dat je duidelijk communiceert en vlot netwerkt.
 • Daarnaast kan je ook zelfstandig werken.

  Wij bieden

 • Stimulerende werkomgeving Je komt terecht in een boeiende werkomgeving waarbij je alles te weten komt over de IT-processen binnen Colruyt Group.
 • Ruimte voor initiatief Bij Colruyt Group waarderen we het als je net dat stapje verdergaat. Jouw frisse kijk is hier zeker welkom, dus zie je iets dat beter kan?
 • Aarzel dan niet om je idee te lanceren.

 • Grondige opleiding Tijdens je groeitraject krijg je de steun van ervaren collega’s. Bovendien kan je rekenen op een ruim aanbod van interne en externe opleidingen.
 • Zo ontwikkel je optimaal je talenten.

 • Extralegale voordelen Boven op je nettoloon krijg je heel wat extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en winstdeelname.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier