YOUNG POTENTIAL SUPPLY CHAIN
manpower
Antwerpen, Belgium
12 dagen geleden

Job Description

Momenteel is Manpower Permanent Placement op zoek naar young potentials die hun eerste stappen willen zetten binnen de logistiek / supply chain.

In een eerste gesprek gaan wij op zoek naar een functie die past binnen jouw interesses.

Binnen de logistiek en supply chain is er een brede waaier aan mogelijkheden, zowel op vlak van functies, maar ook op vlak van bedrijven en sectoren.

Vanuit onze expertise en marktkennis, stippelen we samen jouw carrière uit en begeleiden we je in de eerste succesvolle stap op de arbeidsmarkt.

Client Description

Manpower helpt ambitieuze starters vooruit in hun carrière met een unieke Permanent Placement service. Snel, doelgericht en met een absolute focus op de kandidaat gaan onze speciale Permanent Consultants op zoek naar de boeiendste jobs onder een vast contract.

Ben jij afgestudeerd binnen een economische of logistieke richting en zoek je een eerste uitdaging binnen de logistieke sector?

Candidate Profile

Ben jij in het bezit van een Bachelor / Master diploma binnen een economische of logistieke richting?

Wil jij jouw eerste start maken binnen deze sector?

Kom je graag te weten welke mogelijkheden binnen jouw interessegebied vallen?

Interesse?

Stuur dan je cv naar : senne.pustjens manpower.be of bel : 03.217.97.20 voor meer informatie.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier