BEDIENDE AUTOSECTOR (M/V)
manpower
Tongeren, Belgium
6 dagen geleden

Job Description

Je staat in voor het beantwoorden van telefonische oproepen van klanten en je plant de afspraken voor de uit te voeren werken via het planningsysteem in.

Als visitekaartje van het bedrijf, ontvang je de klanten en je werkt samen met hen de werkkaart uit. Indien nodig, verzorg je tevens een gedetailleerd bestek.

Je blijft constant op de hoogte van de voortgang van de werken, en licht de klanten hiervan in, alsook verwittig je hen wanneer hun voertuig klaar is.

Bij aflevering van de wagen, verzorg je de opmaak van de factuur en je verzamelt de nodige informatie om de klant te briefen over de verrichte werkzaamheden.

Client Description

Manpower Tongeren is op zoek naar een Service Advisor voor een referentiespeler in de autosector.

Candidate Profile

Je bent klantgericht en je kunt vlot en professioneel omgaan met de hoge verwachtingen van de klant op vlak van naservice.

Je bent communicatief en contactvaardig.

Je beschikt over een goede basiskennis op vlak van auto's en automechaniek.

Je bent organisatorisch / administratief sterk en kunt prioriteiten stellen.

Frans kunnen spreken is een pluspunt.

Je kunt zowel zelfstandig als in team werken.

Client Offer

Wij bieden jou een vaste job na een positieve interimperiode op een uitdagende werkplek met een collegiale sfeer. Je krijgt ook de mogelijkheid om jouw talenten maximaal te ontplooien.

Ben jij de autofanaat die wij zoeken?

Solliciteer dan nu via de link of stuur jouw CV naar office.tongeren manpower.be!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier