pendeltijd te beperken
Comitor
Malle, Belgium
11 dagen geleden

Business Topics, Comitor, HR

Vermijd files : dankzij Comitor werk je dicht bij huis

Wat maakt van een job een goeie job ? Er zijn heel wat elementen die een rol spelen. Het takenpakket en het loon, maar ook de extralegale voordelen, de collega’s en de sfeer zijn van belang.

Bovendien wil je als het even kan ook graag de files vermijden . Elke dag urenlang stilstaan op weg naar het werk is namelijk geen pretje.

Comitor houdt daar graag rekening mee : we sturen onze werknemers enkel naar klanten bij hen in de buurt . Minimaal tijdverlies, maximale tevredenheid!

Pendelen puur tijdverlies

Een Belgische werknemer is elke dag gemiddeld 67 minuten onderweg van en naar zijn werk, zo blijkt uit een onderzoek van Vacature.

com. Maar natuurlijk zijn er heel wat mensen die nog veel langer pendelen en die dagelijks in de file staan.

Op een volledige carrière kan dat tijdverlies aardig oplopen. Zo is, nog steeds volgens Vacature.com, iemand die in Antwerpen woont en in Brussel gaat werken, tijdens een volledige carrière van 35 jaar maar liefst 6.

680 uren (of 278 volledige dagen) kwijt aan pendelen. Daarvan staat hij zo’n 2.212 uren een derde van alle pendeltijd in de file.

Dat is erg spijtig, want al die tijd kun je niet aan aangenamere zaken zoals je gezin of je hobby’s besteden.

Dichtbij werken en files vermijden

Bij Comitor zijn we ons bewust van dit probleem en willen we er graag iets aan doen. Daarom wijzen we onze medewerkers met veel zorg aan klanten toe.

Het is daarbij de bedoeling dat elk van onze werknemers zo dicht mogelijk bij zijn eigen woonplaats kan werken.

Dat heeft niets dan voordelen : we vermijden files én frustraties, besparen tijd en verminderen uitlaatgassen. Dat is dus niet alleen goed nieuws voor ons bedrijf, onze medewerkers en onze klanten, maar ook voor het milieu.

Ben jij een IT’er die ook graag dicht bij huis wil werken? Ben je klaar voor een nieuwe job? Bekijk dan zeker eens onze vacatures.

Misschien kun je binnenkort al bij Comitor aan de slag.

Wilt u graag meer informatie over Comitor?Neem Contact met ons op

 • flexwerken
 • het nieuwe werken
 • werkverkeer
 • woon werk verkeer
 • Whitepaper

  Whitepaper Odoo Groep Bolckmans

  Downloaden

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier