CNC-OPERATOR PONS-KNIP MACHINE
manpower
Meeuwen-Gruitrode, Belgium
9 uur geleden

Job Description

Je bent verantwoordelijk voor het instellen, het bedienen en controleren van de CNC-gestuurde pons-knipmachine.

Jij leest de programma's in, stelt de machine in en je laadt de ruwe materialen en ontlaadt afgewerkte producten. Het kan ook voorkomen dat je zelf instaat voor het programmeren.

Je controleert de machine en je werkstukken op een goede afwerkingsgraad en nauwkeurige uitvoering. Waar nodig stel je de machine bij, zodat jouw collega's die verder in het productieproces werken, met kwalitatieve stukken aan de slag kunnen.

Client Description

Samen met een toonaangevende klant in de regio zijn wij op zoek naar een ervaren CNC-operator die al gewerkt heeft met een pons-lasermachine.

Candidate Profile

Je hebt een opleiding CNC-gestuurde werktuigmachines, metaal of mechanische vormgevingstechnieken gevolgd, of je betn gelijkwaardig door ervaring.

Je hebt al ervaring opgedaan met een pons-knipmachine van Trumph. Je bent flexibel ingesteld : werken in 2 of 3 ploegen is voor jou geen enkel probleem.

Daarnaast kan je ook vlot planlezen en je kan op een nauwkeurige manier met metaal werken.

Client Offer

Onze klant, een klinkende naam in de sector van de staalbouw, biedt jou de mogelijkheid om jouw vaardigheden aan de pons-

lasermachine verder uit te diepen. Bovendien zijn er nog interne opleidingen mogelijk op termijn.

Jij krijgt een marktconform loon aangeboden, aangevuld met ploegenpremies en maaltijdcheques. Daarnaast heb je uitzicht op een vast contract eens de interimperiode voorbij is.

Interesse? Laat ons dan zeker iets weten op 089323990 of via office.bree manpower.be!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier