Mechanical Design Engineer  
Group Tormans
Oost-Vlaanderen
4 dagen geleden

Objectives

Voor één van onze klanten, een bedrijf gelegen in het Gentse, is men dringend op zoek naar een Mechnical Design Engineer

Tasks

Als mechanical design engineer bij Denys sta je in voor het ontwerpen, uitwerken en uittekenen van technische oplossingen voor machines en machineonderdelen die ons bouwbedrijf nodig heeft.

Je werkt verschillende concepten uit en maakt van het gekozen concept een correct ontwerp op.

Je voert sterkteberekeningen uit voor kritische onderdelen in het ontwerp.

Je staat in voor het opmaken van een ontwerpplanning met inschatting van bijbehorend budget.

Je bent bereid om on field de nodige nuances en toepassingsmogelijkheden te gaan waarnemen om een op maat gemaakt ontwerp uit te kunnen werken.

Je bent bereid om je in te werken in de leefwereld van techniekers opdat jouw ontwerpen zo optimaal mogelijk gebouwd kunnen worden.

Je volgt zelfstandig de bouw van je constructies op zowel intern als extern.

Profile

Je bent master in de industriële wetenschappen major elektromechanica / mechanisch ontwerp of gelijkwaardig door ervaring.

Je hebt minstens 3 jaar ervaring bij voorkeur in het ontwerp van mijnbouw-, funderings- of andere grondverwerkende machines.

Je hebt een stevige kennis van mechanica en voldoende noties van hydraulica en elektriciteit om een concept uit te werken tot een realistisch ontwerp.

Je bent zeer bedreven in 3D CAD pakketten zoals Solidworks, Inventor of gelijkwaardig.

Je werkt in team maar kan ook zelfstandig projecten uitwerken.Je werkt altijd met de blik vooruit en je schat situaties correct in

Offer

Tormans investeert in jouw toekomst door een aanbod aan gepaste opleidingen, persoonlijke begeleiding tijdens de uitvoer van je projecten, advies en coaching op maat.

Onze projecten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in verschillende sectoren waardoor je in aanraking komt met de modernste technieken en de meest uiteenlopende installaties zodat je je kennis en talent maximaal kan ontwikkelen.

Naast een contract van onbepaalde duur, met een aantrekkelijk salaris op maat, bieden wij tal van extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques, een dagvergoeding, verplaatsingsvergoeding of firmawagen met brandstofvergoeding, hospitalisatieverzekering,

Bij Tormans kan je rekenen op een professionele, persoonlijke en eerlijke no-nonsense aanpak.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier