Wings Team Member Antwerpen
redbull uk
Antwerp
7 dagen geleden

Waar ligt jouw kracht? Wat zijn jouw sterke punten?

alle verantwoordelijkheden die wij je zullen / willen toevertrouwen)

Red Bull Ambassadeur

Je hebt uitgebreide kennis over het product en bent in staat om mispercepties weg te nemen. Je kent de merkwaarden van Red Bull en gedraagt je als een ambassadeur binnen en buiten je werktijd.

Je weet wat er speelt in de wereld van Red Bull en bent op de hoogte van nationale events.

Event Support

Om van ieder evenement een onvergetelijk moment te maken, zijn veel helpende handen nodig. Dit kan sampling, maar ook een andere event ondersteunende rol zijn. Yes you can!

Sales Support

Je verbetert de verkrijgbaarheid en zichtbaarheid van Red Bull en zorgt ervoor dat Red Bull ten alle tijden binnen handbereik is wanneer de consument het nodig heeft.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze studentenjob? Solliciteer dan direct via onderstaande button. Vergeet niet om je motivatie, CV en een foto mee te sturen.

Wil je ter voorbereiding alvast 'head first' in de wereld van Red Bull duiken? Download dan de Red Bull TV app, bezoek www.

redbull.com en ervaar het beste uit de wereld van Red Bull!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier