Operator Cleaning
Van Moer Cleaning & Repair
Zwijndrecht
8 dagen geleden

Bedrijfsvoorstelling :

Van Moer Logistics is een sterk groeiende logistieke dienstverlener vooral actief in transport, warehousing, tank cleaning & storage en stevedoring.

Gelet op de vele uitdagingen en groeiplannen zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven operator cleaning.

Functie :

Je zorgt voor de cleaning van wagens en containers en dit voor onze chemie-, bulk- en foodklanten. Het is evident dat je de veiligheidsvoorschriften naleeft en de procedures correct volgt.

Je zorgt tevens voor de administratieve verwerking van de cleaningactiviteiten. Zo geef je in wat je precies hebt uitgevoerd, hoe lang dit heeft geduurd en welk materiaal je verbruikt hebt.

Je rapporteert rechtstreeks aan de teamleader cleaning.

Profiel :

Je bent een enthousiaste en leergierige medewerker die zijn werk keurig en binnen de afgesproken tijd aflevert. Collega's kunnen steeds op je rekenen.

Werken in een afwisselend 2 ploegen systeem vormt geen probleem voor jou.

Aanbod :

Je komt terecht in een sterk groeiend en ambitieus bedrijf. Je bouwt samen met een groep gedreven en betrokken collega’s aan de verdere uitbouw van Van Moer Logistics.

Reken daarbij op prima arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier