STUDENT MECANICIEN
manpower
Hooglede, Belgium
7 dagen geleden

Job Description

Als student mecanicien vrachtwagen sta je in voor het vaststellen van de juiste diagnose. Daarna zal je zelfstandig of met begeleiding de problemen oplossen aan vrachtwagens en / of bestelwagens.

Het uitvoeren van een klein of groot onderhoud valt ook onder jouw takenpakket. Ten slotte onderhoud je ook de werkplaats.

Client Description

Voor een gekende speler in de sector ben ik op zoek naar een student automechanica die tijdens het jaar wil bijverdienen en bijleren (m / v).

Dit voor een bedrijf regio Roeselare.

Candidate Profile

Ik ben op zoektnaar volgende student.

 • Je bent technisch aangelegd
 • Je volgt een auto-technische opleiding
 • Je hebt een voorliefde voor vrachtwagens
 • Je beheerst de Nederlandse taal
 • Je bent vrij om op zaterdag te werken. Dit kan wekelijks of twee-wekelijks.
 • Client Offer

  Onze klant biedt een uitdagende studentenjob aan waar je uw kennis kan verruimen in het werkveld. Je komt terecht in een hecht team die u al hun kennis zal doorgeven.

  Ten slotte geniet je van een aantrekkelijk uurloon.

  Is dit de ideale studentenjob voor jou?? Stuur jouw cv naar office.roeselare manpower.be of bel 051 25 31 70 en vraag naar Julie De Kerpel.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier