Assistent Winkelmanager Colruyt Zonhoven
Colruyt Group
BE
28 dagen geleden

Als assistent winkelmanager ben je de rechterhand van de gerant. Je zorgt er mee voor dat de winkel goed draait, zowel op menselijk als op commercieel vlak.

Klaar voor een boeiende job met veel sociale contacten en verantwoordelijkheden?

Als assistent winkelmanager volg je een opleidingstraject van 1,5 jaar. Je start aan de basis met de taken van bediende verkoper.

Nadien krijg je steeds meer verantwoordelijkheden.

Op menselijk vlak staat respect centraal. Enerzijds is er het respect voor de klant. Jij zorgt er mee voor dat we onze klanten zo goed mogelijk informeren en helpen.

Op commercieel vlak zorg je er samen met de gerant voor dat de winkel de doelstellingen haalt. Jullie bespreken samen maandelijks de vooruitzichten.

Je ziet opportuniteiten en neemt initiatief.

Je stelt de uurroosters en de dagplanning op. Je bent ook verantwoordelijk voor de aanwerving, opleiding en opvolging van de jobstudenten.

Daarnaast ben je de gebouwverantwoordelijke. Dat betekent dat je continu aandacht hebt voor de opvolging van de afspraken rond orde, netheid en respect van het materiaal en met de normen op het gebied van veiligheid.

Anderzijds is er natuurlijk het respect voor onze medewerkers. Doordat je actief meewerkt in de winkel sta je in nauw contact met de ploeg.

Dat geeft jou de mogelijkheid om de communicatie van de teamleden naar de gerant te stimuleren. Ook hier heb je oog voor de noden van de medewerkers en geef je die door aan de gerant.

Als de gerant er niet is, ben jij zijn vervanger.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier