Sales Officer
Recruitmentlab
Deinze, Belgium
10 dagen geleden

Als Digital Marketeer maak jij bij ons het verschil. Je verzorgt de strategie, coördinatie en rapportage van onze online advertising campagnes.

Zo vinden de kandidaten nóg vlotter de weg naar hun perfecte job. Hierdoor ben jij een sleutelfiguur in onze organisatie.

1. TECHNISCH :

Nadat we in team beslissen welke kanalen we zullen inzetten verzorg jij de praktische uitwerking en opzet van deze kanalen.

Jij maakt handig gebruik van alle speeltjes voor online en social advertising : SEA, SEO, YouTube, Facebook, Display, retargeting

Je monitort, evalueert en analyseert onze campagnes en zorgt voor een continue verbetering en ROI-optimalisaties. Dankzij je commerciële feeling weet je onze doelstellingen naar de juiste campagnes te vertalen : je opportuniteiten-

radar staat altijd aan en zorgt er ook voor dat je proactief de juiste dingen doet.

2. COMMUNICATIEF :

Je hebt een héél erg vlotte pen en je kan zonder schrijffouten gemakkelijk teksten opmaken / aanpassen in Nederlands en Engels, (Frans is leuk meegenomen).

Teksten / vacatures creatief naar jouw hand zetten is een passie voor jou.

Je neemt actief deel aan onze brainstorm sessies met de recruiters.

3. CREATIEF :

Jij weet de commerciële focuspunten na een brainstorm sessie met de recruiters om te zetten in de juiste creatieve campagnes op het juiste moment.

Je kan gemakkelijk jouw creatieve ideeën omzetten in slogans, lay-out, tekst en beeld dus.

Kunnen werken met Photoshop en Indesign.

Microsites kunnen bouwen (in wix bijvoorbeeld).

Reageer ook als je niet aan alle vereisten voldoet, maar wel denkt ons te kunnen overtuigen, wij zijn van het principe hire on attitude and train on skills .

PROFIEL :

Je bent positief ingesteld

Je werkt steeds PRO-ACTIEF

Je kan moeiteloos verschillende projecten tegelijk beheren, en je houdt het hoofd koel als deadlines naderen

AANBOD :

Permanente leermogelijkheden Je krijgt de kans om intern en extern opleidingen te volgen en je kan rekenen op de nodige coaching en begeleiding.

Boeiende job met afwisseling Je werkt in een jong en enthousiast team.

Aantrekkelijk loon met tal van extralegale voordelen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier